Locatie & route

Het SocialToday Event vindt plaats bij Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht in Utrecht. Het adres is Croeselaan 6, 3521 CA, te Utrecht.

Kom je met het OV naar Media Plaza?

Media Plaza bevindt zich in het hallencomplex van Jaarbeurs Utrecht. Volg vanaf het centraal station de borden ‘Jaarbeursplein’. Houd bij het verlaten van het station rechts aan en neem de roltrap naar beneden. Het hallencomplex bevindt zich aan de overzijde van het station. Loop het gebouw via Entree Oost binnen en neem de roltrap naar de tweede etage om uit te komen bij de registratiebalie. De garderobe bevindt zich op de eerste etage.

Of met de auto?

Volg vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Voor een parkeerplaats dicht bij Media Plaza houd je P1 of P3 aan. Loop het hallencomplex binnen via Entree Oost. Mochten deze parkeerplaatsen bezet zijn, dan kun je parkeren op P2 of P4. Je komt dan het hallencomplex binnen via Entree West.

In de Jaarbeurs worden elke dag verschillende beurzen en events gehouden. Hierdoor kan het op de parkeerplaatsen en rondom weleens druk zijn. Houd er dus rekening mee dat het aanrijden van de Jaarbeurs meer tijd kan kosten dan gepland.

Jaarbeurs Utrecht