Training Digital Workplace

Training Digital Workplace

Slim (samen)werken en kennisdelen met de juiste digitale middelen

1 dag
Nog niet bekend
Utrecht
€ 690,00
0
0
0
0
0
0

Een digitale werkomgeving faciliteert slim (samen)werken en kennisdelen. Voorwaarde is dat de gekozen oplossing in lijn is met de strategische doelstellingen van de organisatie en voorziet in de behoeften van eindgebruikers. Hoe vertaal je die doelen naar concrete acties voor het opzetten van een workplace?

Welke online platforms, tools en omgevingen passen bij jouw ambities? Denk bijvoorbeeld aan: Slack, Office 365 of Workplace by Facebook. Heb je een social intranet nodig, of misschien een complete digitale werkplek? Wat is eigenlijk het verschil? Hoe richt je vervolgens de werkomgeving in, en wat zijn de randvoorwaarden voor succes?

Training Digital Workplace

In de training Digital Workplace krijg je antwoord op al deze en andere vragen en ontdek je het belang van een goede start voor het succes van je workplace en interne community. Wil je meer informatie over deze nieuwe training? Vul het interesseformulier in en/of neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs.

Peter is online consultant voor grote organisaties, branche- en beroepsverenigingen die een online community hebben of willen. Hij heeft ruime ervaring met het implementeren, begeleiden en activeren van online communities. Samen met Kirsten Wagenaar helpt hij vanuit BIND organisaties met het in kaart te brengen hoe online communities kunnen helpen bij de bedrijfsvoering. Voor Frankwatching geeft hij de training Community marketing.


Interesseformulier


  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Alle trainingen