Erkenningen & accreditaties van Frankwatching Academy

Frankwatching Academy is een gerenommeerde opleider op het vlak van marketing en communicatie. Sinds 2009 hebben meer dan 15.000 professionals een of meerdere van onze trainingen, opleidingen en cursussen (op locatie of online) gevolgd. Zij beoordelen deze gemiddeld met een 8,4.

Onze officiële keurmerken en certificeringen bieden daarnaast zekerheid dat we structureel aan hoge en actuele kwaliteitseisen voldoen. Benieuwd naar alle erkenningen, accreditaties en partnerships?

 

#1 opleider

Frankwatching Academy is in 2021 door de lezers van Emerce uitgeroepen tot de beste opleider in marketing & communicatie. Het is het 7e jaar op rij dat we een toppositie behalen in de Emerce 100.

Cedeo

Onze (online) trainingen en opleidingen zijn Cedeo-gecertificeerd. Dit betekent dat meer dan 80 procent van deelnemers tevreden of zeer tevreden is over de kwaliteit en dienstverlening.

Uit het periodiek klanttevredenheidsonderzoek van Cedeo, de onafhankelijk certificerende instantie, blijkt dat Frankwatching maar liefst 89,7 en 93,8 procent scoort, respectievelijk voor onze incompany trainingen en open rooster-trainingen.

 

NIMA Education Partner

Frankwatching is Education Partner van NIMA en leidt professionals op tot het behalen van de diploma’s NIMA A Online Marketing en NIMA B Digital Marketing.

Onze NIMA-opleidingen voldoen aan de door NIMA gestelde eisen op het vlak van kwaliteit, continuïteit, onafhankelijkheid en praktische aansluiting op de officiële examens (bij opleidingen inbegrepen).

Daarnaast doen we mee aan het NIMA SMP/SCP-programma. Hiermee kun je als Senior Marketing Professional Permanente Educatie (PE)-punten behalen om aan te tonen dat je kennis en ervaring up-to-date is.

 

Kmo-portefeuille

Als erkend dienstverlener voor de kmo-portefeuille bieden we ondernemers, werknemers en zzp’ers in Vlaanderen de mogelijkheid om tot 30 procent korting te krijgen op deelname aan onze (online) trainingen, opleidingen en/of cursussen.

 

Een overzicht van al onze erkenningen, accreditaties en partnerships: