Erkenningen & accreditaties van Frankwatching Academy

Frankwatching Academy is een gerenommeerde opleider op het vlak van marketing en communicatie. Sinds 2009 hebben meer dan 30.000 professionals een of meerdere van onze trainingen, opleidingen en cursussen (op locatie of online) gevolgd. Zij beoordelen deze gemiddeld met een 8,4.

Onze officiële keurmerken en certificeringen bieden daarnaast zekerheid dat we structureel aan hoge en actuele kwaliteitseisen voldoen. Benieuwd naar alle erkenningen, accreditaties en partnerships?

 

#1 opleider

Frankwatching Academy is al 8 keer door de lezers van Emerce uitgeroepen tot de beste opleider in marketing & communicatie.

 

NIMA Education Partner

Frankwatching is Education Partner van NIMA en leidt professionals op tot het behalen van de diploma’s NIMA A Online Marketing en NIMA B Digital Marketing.

Onze NIMA-opleidingen voldoen aan de door NIMA gestelde eisen op het vlak van kwaliteit, continuïteit, onafhankelijkheid en praktische aansluiting op de officiële examens (bij opleidingen inbegrepen).

 

Kmo-portefeuille

Als erkend dienstverlener voor de kmo-portefeuille bieden we ondernemers, werknemers en zzp’ers in Vlaanderen de mogelijkheid om tot 30 procent korting te krijgen op deelname aan onze (online) trainingen, opleidingen en/of cursussen.

 

NRTO-keurmerk

Sinds maart 2021 is Frankwatching aangesloten bij de NRTO (Nederlandse Raad van Training en Opleiding) en daarbij is in april het NRTO-keurmerk behaald. De NRTO is de overkoepelende branchevereniging voor alle private trainings- en opleidingsbureaus in Nederland.

 

Een overzicht van al onze erkenningen, accreditaties en partnerships: