Frankwatching Logo

Digital Workspace Event 2021

Digital employee experience: de mens centraal

Reserveer je early bird-ticket
9 november 2021

Digital Workspace Event 2021

Nieuwe sprekers volgen snel! Op de hoogte blijven van het programma? Schrijf je in voor de Event Update!

HÉT ONLINE EVENT OVER
Employee experience, technology & platforms en strategy & performance

De werkplek van vandaag lijkt in niets op de werkplek van een jaar geleden. En veranderingen gaan gestaag door, zeker nu organisaties onderzoeken hoe ze slimmer en hybride kunnen werken. Wat betekenen (nieuwe) platformen en tools voor de samenwerking, kennisdeling en communicatie? En hoe faciliteert technologie een nieuwe cultuur waarbij de mens centraal staat?

Tijdens de 4e (en virtuele) editie van deze jaarlijkse conferentie ligt de focus op (samen)werken op intranetten en hybride werkplekken. Leer van organisaties die je voorgingen, hoor meer over de meest urgente uitdagingen van de digitale werkomgeving en ontdek hoe je de medewerker niet alleen centraal stelt, maar ook het digitale landschap maximaal laat benutten. Op dinsdag 9 november 2021 vanaf 10.00 uur bij jou in het thuiskantoor.

Tip: Met je ticket heb je nog 5 maanden toegang tot alle opnames en presentaties, dus je hoeft helemaal niets te missen!

Sprekers 2021

Isabel de Clercq

Thoughtleader connect|share|lead
Keynote

Doing hybrid right

De Vlaamse Isabel De Clercq houdt zich al jaren bezig met zelfleiderschap, productiviteit, kennisdeling en de kracht van technologie. Al deze zaken vinden elkaar in de digitale werkplek. Ze geeft hierover advies aan onder andere Proximus, Umicore, AG Insurance, Telenet en andere bekende Belgische merken.

Isabel is daarnaast veelgevraagd keynote spreker en schrijft boeken, in 2017 verscheen Social Technologies in Business) en recent ‘Het Hybride Werken. Een Manifest’.

James Robertson

Founder Step Two
Keynote

Why digital employee experience matters right now, and into the future [ENG]

James kicked off the global movement of digital employee experience (DEX), and has been leading the discussions and explorations alongside other passionate people around the globe. He is the founder and managing director of Step Two, a consultancy headquartered in Australia that specialises in intranets, digital workplaces and digital employee experience. He’s the author of the best-selling books Designing Intranets and Essential Intranets. James has been in this space for 25 years, and remains committed to putting people at the centre of all his work and thinking.

Christel Maessen

Programma Manager Vebego
Expertsessie

Vebego: zo betrek je firstline workers bij je digitale transformatie

Hoe bereik en betrek je frontlijnwerknemers binnen je organisatie digitaal? Welke infrastructuur is nodig? En hoe zorg je ervoor dat al je medewerkers volgens deze nieuwe manier gaan werken? Bij Vebego werken ruim 34.000 mensen in schoonmaak, zorg, facilitair management en groen. Christel vertelt over het change- en adoptieproces dat het internationaal opererende familiebedrijf, bekend van onder meer schoonmaakgiganten Hago en Alpheios, heeft doorlopen én deelt de belangrijkste learnings.

  • Christel Vermaes is verantwoordelijk voor de HR/IT-projecten binnen Vebego, zoals de uitrol van MS Teams als medewerkersportaal. Ze heeft daarbij veel aandacht voor een gestructureerde en uitvoerige change & adoptie-aanpak.

Jeroen Jansen

Product Marketing Manager Microsoft 365 Microsoft
Expertsessie

Werken met Microsoft Teams? Zo pakt Microsoft het zelf aan!

Microsoft lanceerde begin 2017 Teams, dé hub om in teamverband optimaal online te communiceren en samenwerken. Ruim 4 jaar later, en een pandemie verder, is chatten, videobellen en documenten beheren via Teams niet meer weg te denken uit de huidige werkomgeving. Ook alle productiviteitsbehoeften van Microsoft zelf komen in het platform samen. Benieuwd wat je kunt leren van de Teams-aanpak van ’s werelds grootste softwarebedrijf, dan is deze sessie voor jou.

  • Met ruim 25 jaar in de IT-branche heeft Jeroen veel kanten van de IT gezien. Hij heeft zich de laatste jaren vooral toegelegd op het adopteren van technologie door middel van change management.

Arjan Nataraj

Directeur Mixit
Expertsessie

Het succes van je digitale werkplek is een continu proces

Je nieuwe digitale werkplek is succesvol uitgerold, maar hoe zorg je ervoor dat het gebruik succesvol blijft in de toekomst? Arjan Nataraj van Mixit vertelt je alles over de ondersteuning die continu nodig is om het maximale uit de digitale werkplek te halen.

Arjan is directeur van Mixit, een digital workplace company. Voor zijn klanten klinkende resultaten halen met Digital Workplace Design is wat hem zakelijk drijft.

Suze Krijnen

Digital Workspace Consultant Mixit
Rondetafelsessie

Profiteren van het nieuwe werken in 14 hacks

Hybride werken is populairder dan ooit. Hoe profiteer je als organisatie van de combinatie tussen thuis, op kantoor of elders werken? Duik samen met HNW-expert Suze Kruinen en een aantal vakprofessionals hier dieper op in en discussieer erop los tijdens deze niet te missen rondetafelsessie. Want 1 ding is zeker, de ideale invulling van hybride werken bestaat nog niet…

  • Suze is auteur van het boek ‘Wie heeft mijn werkplek gepikt?’ Profiteren van het nieuwe werken in 14 hacks’. In haar rol als Digital Workplace Consultant daagt ze medewerkers uit om meer uit het nieuwe werken en digitale tools te halen.

Segourney Muntslag

Digital Workplace Consultant Mixit
Rondetafelsessie

De optimale inzet van champions

Tijdens deze rondetafelsessie zal Segourney als host inzoomen op drie belangrijke onderwerpen: het bouwen van een intern verander netwerk, peer-to-peer ondersteuning en hoe je een feedbackloop inricht. Hoe benut je optimaal alle mogelijkheden die jouw digitale werkomgeving je biedt en hoe kun je dit goed monitoren? Sluit ook aan en praat met andere professionals mee over deze thema’s.

Segourney is nieuwsgierig naar wat mensen motiveert om interacties aan te gaan. Maar vooral nieuwsgierig hoe wij met slimme technologieën deze interacties kunnen verbeteren en vergroten. 

Frans Reichardt

Dagvoorzitter
Opening

Frans Reichardt

Frans is spreker, presentator, trainer en ’Klantenluisteraar’. Hij inspireert en motiveert organisaties te luisteren naar de stem van de klant. Frans schreef diverse boeken, waaronder ‘Blije Klanten Bijten Niet – Ze Kwispelen!’ en het e-book ‘Komt een klant bij de dokter’. In zijn vrije tijd doet hij stand-up comedy en schrijft hij gekke gedichten en voute versjes.

Binnenkort meer namen bekend!

Expertsessie

Schrijf je in voor de Event Update

Wil je op de hoogte blijven van het programma? Schrijf je dan in voor de Event Update!

Tickets

Early bird
€ 59
Regulier
€ 69
Groepskorting
vanaf € 44,25
Prijzen zijn exclusief btw

Erkenning & accreditatie

  • Geregistreerd dienstverlener Kmo-portefeuille Vlaanderen

Hoe werkt een online event?


Via de awardwinnende eventtool Grip check je als deelnemer online in bij het programma, bestaande uit live keynotes en eerder opgenomen expertsessies.

Check hier hoe een online Frankwatching-event eruit ziet. Kun je live niet alles meemaken, bekijk dan achteraf 5 maanden lang de opnames onbeperkt terug.

 

Wat je op deze dag kunt verwachten


✓ Volg het event in een virtuele ruimte vanaf je werkplek of vanuit je luie stoel
✓ Bekijk live en integraal de keynotes
✓ Bepaal zelf welke expertsessies je kijkt (in online breakout-rooms)
✓ Stel laagdrempelig via de chatfunctie vragen aan sprekers
✓ Connect met andere professionals

300+
deelnemers
8.1
gem. beoordeling
15+
keynotes & expertsessies
Live
10.00 - 15.00 uur & opnames achteraf

Dit zeggen deelnemers over onze eerdere virtuele editie


“Interessant programma, fijn dat er teruggekeken kan worden aangezien er zoveel interessante onderwerpen tegelijkertijd aan bod kwamen.”

“Heel fijn dat er een chat meeliep waar degene van de breakout-sessie ook in zat. Complimenten voor de vlekkeloze organisatie.”

“Leuk en afwisselend evenement! Juist heel makkelijk en toegankelijk vanuit huis.”

Video virtual events

Blijf op de hoogte van de laatste updates

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht. Je hebt een onjuist e-mail adres ingevuld.

Aanmelding gelukt

Bedankt voor je aanmelding. Binnen enkele ogenblikken ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van je aanmelding.

Partners 2021