Events FAQ

Frankwatching organiseert het hele jaar door thematische evenementen, uiteenlopend van Conversational Conference tot SocialToday Event. Hieronder vind je antwoord op de veelgestelde vragen over onze events.

Tickets

De reguliere tickets voor SocialToday Event en Content Conference kosten €345. Ben je er op tijd bij? Met de early bird-ticket ontvang je €50 korting!

De reguliere tickets voor de overige events kosten €239. De early bird-tickets kosten €199 per stuk.
Zodra je meerdere tickets selecteert via de ticketpagina, wordt de korting automatisch verwerkt.
Ja, daar krijg je dan ook korting op. Stuur een chatbericht via de website van het event of stuur een mail naar events@frankwatching.com. Wij zullen je verzoek oppakken en zorgen voor de korting.
Ja, dat kan tot voor een week van het event. Graag ontvangen wij de voornaam, achternaam, organisatie, e-mailadres en telefoonnummer van je collega via events@frankwatching.com. Dan boeken wij het ticket om.

In de week voor het event is het overdragen aan een collega niet meer mogelijk.
Ja, dat kan. Deze optie verschijnt vanzelf tijdens het inschrijfproces.
Ja, dat kan. Zet in het opmerkingenveld dat je dit graag wil, dan komt het bij ons goed binnen. De facturen worden gestuurd naar de opgegeven adressen.
Afhankelijk van het tijdstip van annuleren tot het event hanteren we een staffel met de kosten voor annuleren. Deze staffel en de bijbehorende percentages vind je in hoofdstuk 2, artikel 3 van onze algemene voorwaarden.
Ja, voor non-profitorganisaties hanteren we een speciaal tarief. Neem contact op met events@frankwatching.com om deze korting aan te vragen.
Er is een speciaal tarief voor leraren en studenten. Neem contact op met events@frankwatching.com om deze korting aan te vragen. Let op: dit geldt niet voor andere medewerkers van een onderwijsinstelling.
Je kunt altijd contact opnemen door te mailen naar events@frankwatching.com of via de chat op de website van het event. We zullen je dan op de wachtlijst plaatsen en contact met je opnemen als er afzeggingen zijn.

Locatie

Parkeren kan op P1 (tot 1 juli 2023), P2 en P4.
Vanaf het station loop je via Entree Oost het hallencomplex binnen. Neem de roltrap naar de 2e etage. Voor het gemak hebben we ook een video gemaakt om je de weg te wijzen.
Conversational Conference en Digital Workspace Event
Het event vindt plaats bij Supernova in Jaarbeurs Utrecht. Het adres is Croeselaan 6 in Utrecht. De inloop is vanaf 8.45 uur. Het programma start om 9.25 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Na afloop is er een gezellige borrel!

SocialToday Event en Content Conference
Het event vindt plaats bij de Polar in Jaarbeurs Utrecht. Het adres is Croeselaan 6 in Utrecht. De inloop is vanaf 8.45 uur. Het programma start om 9.25 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Na afloop is er een gezellige borrel!

Sessies op het event

Nee, dat hoeft niet. Je kunt tijdens het event nog beslissen welke sessie je wil bijwonen. Je kunt op dat moment naar de desbetreffende zaal lopen. Vol = vol.
Nee, dat hoeft niet. Je kunt tijdens het event nog beslissen welke sessie je wil bijwonen. Je kunt op dat moment naar de desbetreffende zaal lopen. Vol = vol.
Over het algemeen zijn de sessies, workshops en keynotes op al onze events in het Nederlands. Mocht dit toch in het Engels zijn, vermelden we het bij de desbetreffende sessie.

Dag van het event

Vanaf 8.45 uur is de inloop. De opening begint om 9.25 uur. We vinden het fijn als je er op tijd bent.
Nee, dat hoeft niet. Op de dag zelf scannen we de QR-code die je hebt ontvangen via de mail. Bij de registratiebalie ligt een badge voor je klaar.

Bij Content Conference en Conversational Conference kun je gebruikmaken van de Frankwatching Events-app. Je ticket, die in de Events-app staat, kun je scannen bij de ingang.
Het is niet nodig om een laptop mee te nemen naar onze events. Wil je aantekeningen maken en je bent gewend om dit op je laptop te doen, kun je je laptop natuurlijk meenemen.

Eten en drinken

Je hoeft geen eten of drinken mee te nemen. Tijdens het event zijn er meerdere pauzemomenten. Tijdens de pauzes krijg je koffie en thee, snacks, een uitgebreide lunch en na afloop van het event is er een borrel.
Ja, zeker. Als je dit aan ons wil doorgeven (graag via events@frankwatching.com), dan houden wij daar rekening mee.

Fw Events-app

De Frankwatching Events-app kun je vinden in de Appstore of in Google Playstore. Zoek naar ‘Frankwatching Events’ en je vindt de juiste app meteen.

Na het event

In principe worden de sessies op een event niet opgenomen. Mocht het wel zo zijn, vermelden we dat op de site.
Nee, de presentaties zijn alleen beschikbaar voor deelnemers van het event die een ticket hebben gekocht. Goed om te weten: sommige sprekers stellen hun presentatie niet beschikbaar.

Meetups

Een Meetup is een middag waarin je alle actuele trends, tips en handvatten ontvangt over 1 thema binnen marketing en communicatie. De interactieve kennissessies zijn praktisch ingestoken en de middag sluit af met een netwerkborrel.
De inloop is vanaf 13.00 uur en we vinden het fijn als je er op tijd bent. Het programma start om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Na afloop is er een gezellige borrel!
De tickets voor de Meetups kosten €175.
De Meetup vindt plaats in Jaarbeurs MeetUp in Utrecht. Het adres is Jaarbeursplein 6 in Utrecht. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je onder het kopje “Locatie”.

Spreker worden

Leuk dat je interesse hebt om spreker te worden! Aanmelden kan via dit aanmeldformulierof via de website van het event.
Als spreker kun je een inspirerende case study, scherpe (trend)analyse en/of een inspirerend verhaal delen terwijl je shined op een van onze (hoofd)podia. Hoe mooi is het als jij de bezoekers met inspiratie en nieuwe inzichten naar huis laat gaan?

Partner worden

Leuk dat je interesse hebt om partner te worden! Voor meer informatie over partner worden, verwijzen we je graag naar onze partnerpagina.
Als partner van Frankwatching-events vergroot je je bereik en naamsbekendheid, kun je meer leads genereren, je netwerk uitbreiden en jezelf of je organisatie positioneren als autoriteit. Wij zorgen voor professionele begeleiding vóór, tijdens en na afloop van het event.

Support

Staat je vraag er niet tussen? We helpen je graag.

Hinke Wesselius
Customer Service