Contact

Frankwatching is voortdurend bezig om haar site en services te verbeteren. Wil je wat met ons delen, dan kan dat via het formulier hieronder. We horen graag je reacties en suggesties, we zijn benieuwd naar je feedback of digitale fanmail en beantwoorden vanzelfsprekend je vragen. We kijken uit naar je berichtje!

Kom je een keer een kop koffie of thee doen?

Ons bezoek- en postadres is:

Frankwatching bv
Atoomweg 1
3542 AA Utrecht
Nederland

We zijn te vinden in City Hub Utrecht, in de buurt Bedrijventerrein Lageweide. Voor de deur is ruimte om je auto te parkeren. Kom je met het OV, dan loop je vanaf NS-station Utrecht Leidsche Rijn zo naar ons toe.

Kijk hier voor de adressen en routebeschrijvingen van onze opleidingslocaties.

Bellen of mailen kan natuurlijk ook

Bij voorkeur op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Redactie

Wil je graag schrijven, bekijk dan onze pagina Publiceer op ons platform. Heb je redactionele vragen? Neem contact op via:

Mail redactie@frankwatching.com
Telefoon Annemiek Nederpel: +31 6 12 19 43 67

Academy

Voor advies en supportvragen over onze trainingen, opleidingen en online cursussen, kun je terecht op:

Mail academy@frankwatching.com
Telefoon Advies & support: +31 30 200 10 40

Marketing & Sales

Hier vind je onze advertentiemogelijkheden. Wil je meer informatie over adverteren, campagnes of leadgeneratie? Zoek ons dan op via:

Mail marketing@frankwatching.com
Telefoon Roos Witjens: +31 6 28 45 54 75
Telefoon Iris Baakman: +31 6 38 93 41 31

Vacatures/Jobs

Hier vind je informatie over de mogelijkheden van en tarieven voor het plaatsen van een vacature. Nog vragen? Bel of mail ons via:

Mail jobs@frankwatching.com
Telefoon +31 30 200 10 63

Events

Vragen over onze komende events, sponsormogelijkheden en andere samenwerkingen? Kom in contact via:

Mail events@frankwatching.com
Telefoon Laila van der Linden +31 30 200 10 45
Telefoon Roos Witjens: +31 6 28 45 54 75

Bedrijfsgegevens

Contact

Frankwatching bv
Atoomweg 1
3542 AA Utrecht
Nederland

Telefoon Algemeen nummer: +31 30 200 10 45

Registraties

Btw-nummer: NL850620466B01
KvK-nummer Nederland: 52834980
Vestigingsnummer Nederland: 000003896153
Ondernemingsnummer België: 0700.495.396
Registratienummer kmo-portefeuille: DV.O228841

Bankgegevens

Bankrekening: NL83 RABO 0158 8781 59
BIC (of SWIFT): RABONL2U

Meer over Frankwatching vind je bij Over & About en Team.


Journalisten / auteurs

Werk je als journalist aan een artikel of reportage over een online onderwerp en wil je met een van onze experts in contact komen, dan vind je hierboven de contactinfo van de redactie.

Wil je onze auteurs quoten en citeren uit een van de artikelen, dan vinden we het prettig als je daarbij Frankwatching en de betreffende auteur als bron noemt. Graag ook een vermelding van de URL www.frankwatching.com. Wil je een Frankwatching logo gebruiken, dan kun je dat hier downloaden.

Artikelen mogen in principe niet volledig overgenomen worden, tenzij zowel Frankwatching als de betreffende auteur hiervoor expliciet toestemming hebben gegeven. Het is ook niet toegestaan om artikelen van Frankwatching via frames op andere sites over te nemen. Het is wel toegestaan om naar artikelen te linken en eveneens om de eerste alinea van een artikel (met een duidelijke verwijzing naar het eigenlijke artikel op Frankwatching) over te nemen.

Ben je student en volg je een studie waarin online een rol van betekenis speelt? Dan is de kans groot dat je Frankwatching al langer van de dagelijkse artikelen kent. Maar weet je dat we studenten nog meer te bieden hebben?

Op zoek naar een stageplek of baan?

Ben je op zoek naar een stageplek of rond aan het kijken voor een vaste baan? Hier vind je tips.

Heb je interesse in een stage bij Frankwatching? Bekijk hier de actuele vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Dit zeggen anderen over hun stage bij Frankwatching:

Een leuke, informele, gezellige en leerzame organisatie met talloze mogelijkheden, voor ieders interesse/vakgebied wat wils.

Een waardevolle werkervaring waar je zowel zelfstandig, als in team leert te werken.

Gezellige en leerzame tijd waarin je in korte tijd veel werkervaring op doet.

Accepteer cookies

Meer tips voor stages en vacatures

Hulp nodig bij je studie?

Omdat we onze (maatschappelijke) verantwoordelijkheid willen nemen, doen we ons best om jou als student te helpen bij je studie:

  • Bij onze Topics vind je verschillende case studies, how to’s, strategie- en trendartikelen die je niet mag missen. Overigens, denk je over je onderzoek of scriptie ook een mooi artikel te kunnen schrijven? Stuur je artikel dan in voor publicatie op Frankwatching.
  • Via onze rubriek Downloads vind je gratis interessante whitepapers en onderzoeken over online thema’s. Je kunt hier trouwens ook je onderzoek of scriptie gratis aanmelden, we laten je dan weten of we dit kunnen plaatsen.
  • Ook kun je je abonneren op een van onze nieuwsbrieven, om op de hoogte te blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en gratis downloads.

Heb je vragen of suggesties, laat dan vooral van je horen!