Academy Subsidies & regelingen

Een opleiding volgen is een investering in je persoonlijke groei en ontwikkeling. Met de volgende subsidies en fiscale en financiële regelingen, voor zowel individuen als bedrijven, kun je je laten bij- of omscholen én bespaar je op de kosten voor deelname aan een (online) training of opleiding bij Frankwatching.

Opleidingsbudget voor werkzoekenden

Ben je werkzoekend, en ontvang je momenteel een WW-, WWB-, WIA-, wajong- of andere uitkering? Dan bestaat er een mogelijkheid dat je een opleiding via het UWV vergoed krijgt. Onder bepaalde voorwaarden kom je in aanmerking voor het UWV-scholingsbudget van maximaal €5.000. Benieuwd of jij ook in aanmerking komt voor dit opleidingsbudget? Bekijk het hier.

Met het UWV scholingsbudget kan je deelnemen aan onze trainingen en opleidingen. Zo kun je bijvoorbeeld een omscholingstraject volgen tot online marketeer met een NIMA-opleiding. Of juist je bijscholen tot een expert op het gebied van sociale media, AI of SEA.

Heb jij scholingsbudget, en wil je je om- of bijscholen? Of je kennis in meer kansrijke vakgebieden vergroten? Kijk naar de mogelijkheden voor omscholing of bijscholing bij Frankwatching, Lees hier meer over bijscholen en omscholen of zoek ons op voor een persoonlijk vrijblijvend advies.

Kmo-portefeuille

Elke Vlaamse kmo en zelfstandige kan tot 30% korting krijgen op de (online) trainingen, opleidingen en cursussen van Frankwatching. Wil je weten of jouw bedrijf recht heeft op deze subsidie, en hoe je deze eventueel kunt aanvragen? Bekijk hier de voorwaarden.

SLIM-subsidie

Mkb-ondernemers kunnen subsidie krijgen voor (bij)scholing van medewerkers. Benieuwd of jouw bedrijf in aanmerking komt voor deze Stimuleringsregeling leren en ontwikkelen in het mkb (SLIM)? Meer informatie vind je hier.

Rotterdams Scholingsfonds

Ben je woonachtig in de gemeente Rotterdam, en wil je je laten omscholen, herscholen of bijscholen naar werk waar veel vraag naar is? Goed nieuws: je kunt nu ook via Frankwatching voor maximaal €2.500 een beroep doen op het Rotterdams Scholingsfonds. Een aantal van onze trainingen en opleidingen is namelijk in de opleidingscatalogus van de Scholingsfonds van de gemeente Rotterdam opgenomen.

Wie kan deze subsidie aanvragen?

  • Je woont in de gemeente Rotterdam
  • Je bent minimaal 18 jaar en hebt nog niet de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt.

Nieuwsgierig of jij voor de Rotterdamse Scholingsvoucher in aanmerking komt? Kijk dan op de website van Rotterdam.

Scholingssubsidie FKB Textielgroothandel

Het Fonds Kollektieve Belangen (FKB) voor de textielgroothandel wil met zijn subsidieregeling werknemers stimuleren om (vak)opleidingen en cursussen te volgen. Ook iets jou? Bekijk hier de voorwaarden waar je aan moet voldoen.

Werktuig PPO

Ben jij werkzaam in de creatieve of culturele sector, in loondienst of als ZZP’er? En wil je jezelf professioneel blijven ontwikkelen? Krijg een deel van de kosten van je ontwikkeltraject vergoed met Werktuig PPO.

Het programma, ondersteund door het ministerie van OCW, financiert per kalenderjaar een derde van de totale kosten (met een maximum van €2.000 incl. btw). Het resterende bedrag moet worden betaald door de werkgever, opdrachtgever en/of is voor eigen rekening.

Een ontwikkeltraject kan onder meer uit een of meerdere (online) trainingen, opleidingen en cursussen van Frankwatching bestaan. De keuze is aan jou!

Meer weten over Werktuig PPO, of direct een aanvraag doen?

Financiële regelingen

Betalen in termijnen

Het is mogelijk om een opleiding of training in termijnen te betalen. Wil je hier gebruik van maken, neem dan contact met op via academy@frankwatching.com of +31 30 200 10 40.

Waarom Frankwatching Academy?

  • 8 jaar op rij beste opleider; gemiddelde score 8,4
  • Aanbod van ruim 120 trainingen, opleidingen & cursussen
  • Netwerk van meer dan 60 toptrainers & vakexperts
  • NIMA Education Partner (NIMA A Online Marketing & NIMA B Digital Marketing)
  • NRTO-keurmerk, UWV-partner & Kmo-portefeuille Vlaanderen

Een overzicht van al onze erkenningen, accreditaties en partnerships: