Academy Regelingen & subsidies

Een opleiding volgen is een investering in je persoonlijke groei en ontwikkeling. Met de volgende subsidies en fiscale en financiële regelingen, voor zowel individuen als bedrijven, bespaar je op de kosten voor deelname aan een (online) training of opleiding bij Frankwatching.

 

Subsidies & regelingen

NL leert door

Als je werkgever de NOW 2.0-regeling heeft aangevraagd, is hij verplicht om (bij)scholing te stimuleren. Om werkgevers en werknemers hierbij te helpen heeft de overheid, via de NL leert door-subsidie, in totaal €50 miljoen uitgetrokken voor ontwikkeladvies en (online) scholing. Lees hier meer over deze subsidieregeling.

 

Opleidingsbudget voor werkzoekenden

Ben je werkzoekend, en ontvang je momenteel een WW-, WWB-, WIA-, wajong- of andere uitkering? Dan bestaat er een mogelijkheid dat je een opleiding via je uitkeringsinstantie vergoed kunt krijgen. Benieuwd of jij ook in aanmerking komt voor dit opleidingsbudget? Informeer hierover bij jouw uitkeringsinstantie.

 

Kmo-portefeuille

Elke Vlaamse kmo en zelfstandige kan tot 30% korting krijgen op de (online) trainingen, opleidingen en cursussen van Frankwatching. Wil je weten of jouw bedrijf recht heeft op deze subsidie, en hoe je deze eventueel kunt aanvragen? Bekijk hier de voorwaarden.

 

SLIM-subsidie

Mkb-ondernemers kunnen subsidie krijgen voor (bij)scholing van medewerkers. Benieuwd of jouw bedrijf in aanmerking komt voor deze Stimuleringsregeling leren en ontwikkelen in het mkb (SLIM)? Meer informatie vind je hier.

 

Scholingssubsidie FKB Textielgroothandel

Het Fonds Kollektieve Belangen (FKB) voor de textielgroothandel wil met zijn subsidieregeling werknemers stimuleren om (vak)opleidingen en cursussen te volgen. Ook iets jou? Bekijk hier de voorwaarden waar je aan moet voldoen.

 

Fiscale & financiële regelingen

Fiscale aftrek studiekosten

De kosten voor een training of opleiding, zoals inschrijvingsgeld en examengeld, zijn onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar. Zo moet het een leertraject betreffen die betrekking heeft op je (toekomstige) beroep en moet je kennis opdoen onder begeleiding of toezicht. Neem voor vragen en meer informatie contact op met de Belastingtelefoon via 0800-0543.

 

Betalen in termijnen

Het is mogelijk om een opleiding of training in termijnen te betalen. Wil je hier gebruik van maken, neem dan contact met op via academy@frankwatching.com of +31 30 200 10 40.

Waarom Frankwatching Academy?

  • 6 jaar op rij beste opleider; gemiddelde score 8,4
  • Keuze uit ruim 120 trainingen, opleidingen & online cursussen
  • Netwerk van meer dan 50 toptrainers & vakexperts
  • NIMA Education Partner (o.a. NIMA B Digital Marketing)
  • Ervaren in online samenwerken

Vragen?

Onze opleidingsadviseur helpt je graag verder.

Arwen Huisman

Arwen Huisman

Programmamanager Academy

+31 30 200 10 40 academy@frankwatching.com

Opleidingsadvies nodig?

Plan een gratis adviesgesprek in