A dive into social content, commerce and customers

Hot topics

Contentmarketing & storytelling
Big & small data
Analytics & optimalisatie
Customer journey
Social video
Influencer marketing
Social advertising
Leadgeneratie

Connect

SocialToday is een must voor iedereen die zich graag door de beste online professionals wil laten inspireren. Van beslisser tot projectmanager en/of professional binnen disciplines als marketing, communicatie en customer service.

Don't miss out

Leer van best practices, van onder meer IKEA en Nordisk Films, en vertaal hun insights naar je eigen situatie. Ontdek alle do’s & don’ts rondom social content, commerce & customers. Volg live Q&A’s en break-out sessies.

Save the date

Duik op 14 februari 2017 samen met ons in de wereld van social content, commerce en customers tijdens SocialToday. Ontmoet de andere 350+ bezoekers!

Nieuwe sprekers bekend!

Sara Mok

HEMA

Pascal Selles

Hayona

Britt Hogenhuis

Social1nfluencers

Martijn Arets

International platform expert

Atie de Heer

Data Direction

Gus Murray

Revolt

Anders Lunde

Pravda

Jip Samhoud

&Samhoud media

Jaap van Zessen

Algemeen Dagblad

Bart van Olphen

Fish Tales

Frans Reichardt

De Klantenluisteraar

Jitty van Doodewaerd

DMCC Nederland

Danny Oosterveer

Burgers’ Zoo

Stine Påskesen

Nordisk Film Biographer

Rutger van den Berg

Youngworks

Laurens Eckhart

Social Reblz

News

Case HEMA: Hoe bereik je jongeren met influencer marketing?

Met het nieuwe schooljaar in het vooruitzicht lanceerde HEMA afgelopen zomer een samenwerking met een aantal prominente YouTubers voor de Schoolcampagne. Het warenhuis zette een team van vier jonge influencers in dat via YouTube, Instagram en Snapchat en meet & greets in de winkels de jonge schoolgaande doelgroep wist te bereiken. Sara Mok, Social Media Manager bij HEMA, vertelt over de successen en de uitdagingen van deze always-on campagne. Bekijk ook andere sprekers.

Themaweek Social advertising & Social selling

Het duurt nog even voor je je tijdens het Frankwatching Event SocialToday kunt laten inspireren op het gebied van onder meer social content en commerce. Wil jij nu al weten hoe je social media kunt inzetten om gericht te adverteren? Bekijk dan de dossiers die wij speciaal voor jou hebben gemaakt ter gelegenheid van de afgelopen themaweek Social advertising & Social selling. Alle case studies, how to’s, onderzoeken, recensies, reportages en meer vind je hier en hier.

Eerste namen bekend!

De eerste sprekers van SocialToday zijn bekend. Frederike den Ottelander zal prijsgeven hoe IKEA Nederland met succes aan storytelling doet. Bart van Olphen (Fish Tales) introduceert je in de wereld van social video. Ook verwelkomen we graag onze eerste internationale sprekers, namelijk Anders Lunde (Pravda), Gus Murray (Revolt) en Stine Påskesen (Nordisk Film Biografer). Houd de website in de gaten, want meer namen volgen snel.

Hoe social is jouw organisatie?

Tijdens SocialToday komen nationale en internationale professionals aan het woord. Zij delen onder meer hoe jij met succes je verhaal kunt vertellen en de naamsbekendheid van je merk kunt vergroten. Laat je tijdens dit event inspireren door geslaagde cases uit de praktijk en ontdek de laatste trends op het gebied van branded content, social selling, contentmarketing, customer journey, big data en nog heel veel meer.

Het aftellen is begonnen!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

“Ik heb nuttige tips & tricks op kunnen doen voor ons bedrijf om onze klanten beter te supporten.”

(Over het event ‘WhatsApp voor Bedrijven’)

Sharon Rietveld

Yourhosting

“Wat ik te weten ben gekomen is hoe we WhatsApp kunnen inzetten om onze klanten beter te kunnen helpen.”

(Over het event ‘WhatsApp voor Bedrijven’)

Maarten de Groot

Randstad

“Deze dag heeft zeker wat inspiratie teweeg gebracht!”

(Over het event ‘WhatsApp voor Bedrijven’)

Marloes Kuiper

Diaconessenhuis Utrecht