Opleidingsbudget op maat

Wil jij het kennisniveau van je team, afdeling of organisatie vergroten? En jullie opleidingsbudget slim besteden? We hebben niet alleen standaard Opleidingsbudgetten (€5.000, €10.000 en €20.000) waarbij je tot 20% inkoopvoordeel kunt krijgen, maar ook een Opleidingsbudget op maat. Dit kun je vrij besteden aan al onze opleidingen, trainingen, online cursussen en/of events.

  • Opleidingsbudget én inkoopvoordeel op maat
  • Vrij te besteden: van online cursus tot opleiding
  • Niet persoonsgebonden
  • 1 jaar geldig

Hoe werkt het?

Met een Opleidingsbudget op maat kun je met collega’s relevante online cursussen, trainingen en opleidingen bij Frankwatching volgen, al 8 jaar op rij de #1 opleider in marketing & communicatie. Of bezoek samen een of meerdere van onze events. Benieuwd naar de maatwerkmogelijkheden? Neem contact op om je wensen te bespreken.

De budgetbeheerder, en tevens contactpersoon, krijgt exclusief toegang tot een gepersonaliseerde omgeving op onze website. Hierin vindt hij (of zij) een overzicht van alle afgenomen leerproducten en het resterend opleidingsbudget.

Via dezelfde pagina kan een url gedeeld worden met medewerkers in de organisatie die bijvoorbeeld een training willen volgen. Na inschrijving verschijnt de afgenomen training direct op de pagina, en wordt het budget realtime bijgewerkt.

Vragen?

Onze opleidingsadviseur helpt je graag verder.

Arwen Huisman
Learning & Development

Bestellen

Bestel direct je Opleidingsbudget op maat

Bestellen