Bijscholen en omscholen

Met bijscholing of omscholing vergroot je je positie én kansen op de arbeidsmarkt. Het volgen van een opleiding kan je helpen om werk te behouden of zelfs een carrièreswitch te maken. Zeker in tijden van grote financiële uitdagingen en snelle digitale veranderingen zijn up-to-date kennis en vaardigheden cruciaal.

Wil jij ook je expertise in kansrijke vakgebieden als online marketing, digital business of content vergroten? Laat je om- of bijscholen via Frankwatching, dé #1 opleider in marketing en communicatie. We hebben meer dan 120 trainingen, opleidingen en cursussen waar je uit kunt kiezen, voor elk budget wat wils.

 

Online marketeer worden? Dan raden we je deze aan:

Online cursuspakket

Online marketing

Spijker je kennis bij over de 4 belangrijkste marketingkanalen: social media, e-mail, SEA en SEO

€ 299
Opleiding

Online marketing

Krijg vat op je online campagnes, Google Ads, e-mail, video en Instagram

€ 3578
Training

Online marketing (basis)

Starten met contentmarketing, SEO, SEA, e-mailmarketing en social media

€ 1145
NIMA-opleiding

NIMA A Online Marketing

Omscholen naar Online marketeer of je marketingkennis en -skills toekomstbestendig maken? Dat kan met een NIMA A-diploma

€ 2249

Subsidies & regelingen

Wist je dat een opleiding volgen nu extra aantrekkelijk is door de diverse beschikbare scholingsbudgetten? Met de volgende regelingen kun jij of je werkgever flink besparen op deelname!

UWV (raamovereenkomsten & scholingsvoucher)

Frankwatching heeft verschillende raamovereenkomsten met het UWV, en wel voor perceel 1 (opleidingen) en perceel 2 (functiegerichte vaardigheidstrainingen). Dit houdt in dat onze trainingen en opleidingen zeer geschikt zijn als traject voor omscholing of bijscholing.

Werkzoekenden kunnen tijdens hun uitkering (WW, WWB, WIA, ZW, AG, wajong of anders) onder bepaalde voorwaarden ook een UWV-scholingsbudget van maximaal €5.000 krijgen. Al onze trainingen en opleidingen passen binnen dit budget.

Veel marketingmedewerkers, communicatie- en pr-professionals, productmanagers gingen je in de afgelopen jaren voor. Benieuwd of een training of opleiding op het vlak van online marketing ook bij jouw werk en ambities past? En wil je je budget zo slim mogelijk besteden? Lees dan hier de meest gestelde vragen, neem contact met ons op voor persoonlijk advies of vraag gratis en vrijblijvend een studieadviesgesprek aan.

Vrijblijvend advies aanvragen

  • Zie onze privacyverklaring
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bedankt voor je aanvraag!

De bevestiging van je aanvraag vind je in je e-mailinbox.