Onbeperkt leren met ruim 90 trainingen, 13 opleidingen en 100 online cursussen 🎓

Ben jij al werkzaam in een digitaal vakgebied en wil je je vaardigheden uitbreiden, of zoek je naar een omscholingstraject? Het Frankwatching Premium-abonnement* biedt de sleutel tot voortdurende groei en relevantie op de arbeidsmarkt. Voor slechts €399 per maand krijg je toegang tot een waarde van ruim €90.000!

De voordelen van een Premium-abonnement

Onbeperkte bronnen

Een overvloed aan kennis met onbeperkte toegang tot alle trainingen, opleidingen, cursussen, masterclasses en events die Frankwatching te bieden heeft.*

Leermogelijkheden

Kies jouw ideale leermethode! Of het nu face-to-face is in onze trainingsruimte in Utrecht of vanuit het comfort van je eigen huis in de virtuele classroom.

Ervaren trainers

Laat je inspireren en begeleiden door de besten in het vak. Onze experts staan klaar om jouw groei te stimuleren en te voorzien van waardevolle inzichten en advies.

Kleine lesgroepen

Profiteer van persoonlijke aandacht in kleine groepen van gemiddeld 12 deelnemers. En om het compleet te maken: een lekkere lunch is inbegrepen!

Woorden zeggen veel, cijfers zeggen alles

90000

euro totale waarde

15000

tevreden deelnemers

8.4

gemiddelde beoordeling

Een scala aan mogelijkheden, het hele jaar door 📅

Met Frankwatching Premium kan je een jaar lang onbeperkt deelnemen aan meer dan 90 trainingen en 13 opleidingen met 300 startdata. Leer direct van onze experts over AI, copywriting en social media. Het abonnement biedt ook toegang tot ons online leerplatform met 100 cursussen en masterclasses, plus gratis toegang tot al onze events! Met een waarde van ruim €90.000 bespaar je aanzienlijk, want je betaalt slechts €399 per maand!

events

Ervaar onze evenementen

Als kers op de taart mag je alle events van Frankwatching bijwonen. Leer van de meest ervaren sprekers, ontdek inspirerende cases, krijg inzicht in de nieuwste trends en onmisbare tools op evenementen zoals SocialToday Event, Content Conference en Employee Experience Event.

Bekijk events

Waar wacht je nog op?
Investeer in je professionele groei met Premium

Streef jij naar voortdurende groei en succes in de digitale wereld? Blijf relevant op de arbeidsmarkt door te kiezen voor Frankwatching Premium. Investeer in jezelf, investeer in jouw toekomst. Voor teams hebben we ons speciale Opleidingsbudget Teams.

 

*Bij dit abonnement geldt een fair access policy. Voor elke training of opleiding is er een maximum aantal plekken gereserveerd voor Premium-leden, zodat ook anderen voldoende kans op deelname krijgen. NIMA-opleidingen zijn niet inbegrepen in dit abonnement.