Frankwatching Studio: jouw partner in online video

In de professionele videostudio van Frankwatching worden vrijwel dagelijks online cursussen, virtuele events, webinars en andere audiovisuele producties georganiseerd en opgenomen.

Camera, licht, geluid, regie en montage… het gebeurt allemaal in-house. Onze ervaren hosts, regisseurs, technici en designers werken het hele jaar door aan diverse soorten videoproducties, zoals:

  • Masterclasses, online cursussen & e-learnings
  • Webinars incl. branded edities in samenwerking met partners
  • Virtuele events
  • Podcasts
  • Productvideo’s, promotievideo’s & social content

We zijn er trots op dat onze studio in korte tijd (sinds 2021) dé ontmoetingsplek is geworden voor sprekers, trainers en adverteerders. En dat we hun boodschap en verhaal hebben vertaald naar een audiovisuele beleving.  

Benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden van de Frankwatching-studio? En hoe je via deze ook jouw organisatie, product en/of dienst onder de aandacht kunt brengen? Neem een kijkje achter de schermen!

 

Branded webinar: ook iets voor jou?

Zoek je nieuwe, relevante leads in marketing, communicatie, media en/of tech? En wil je de autoriteit en zichtbaarheid van je business vergroten? Organiseer ook een live webinar via het grootste Nederlandse marketing- & communicatieplatform, en laat je daarbij volledig ontzorgen door ons professionele en betrokken videoteam.

Adverteerders die je in onze videostudio voorgingen hebben tot wel 1000+ potentiële klanten gevonden. Lijkt dat jou ook wel wat? Neem geheel vrijblijvend contact op met Roos Witjens via marketing@frankwatching.com voor meer informatie.

Deze organisaties gingen je voor:

Partners Frankwatching Studio
Download een van onze mediakits
  • We wijzen je op onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.