Onbeperkt leren voor een vast bedrag per jaar

Wil jij je kennis en vaardigheden op het gebied van o.a. marketing, communicatie, media en tech vergroten? En grip krijgen op je opleidingsbudget, en onverwachte kosten voorkomen? Kies voor Onbeperkt leren en krijg onder meer 1 jaar lang onbeperkt toegang tot ruim 120 trainingen, opleidingen en online cursussen.

De voordelen van onbeperkt leren

  • Kies uit alle trainingen & opleidingen
  • Onbeperkt online leren (live & on demand)
  • Incl. tickets voor alle events
  • Geregeld nieuw aanbod
  • Vast bedrag per jaar: geen verrassingen

Hoe werkt onbeperkt leren?

Onbeperkt leren is een persoonsgebonden jaarabonnement* op het volledige leerprogramma van Frankwatching. Je krijgt 1 jaar lang toegang tot onze trainingen, opleidingen, online cursussen én events.** Het programma vind je op de Academy-overzichtspagina. Houd ook onze eventagenda in de gaten!

Om een online cursus te volgen, een plek te reserveren tijdens een training en/of een event te bezoeken, vink je in het inschrijfformulier aan dat je ‘Onbeperkt leren’ hebt. Na aanmelding krijg je direct een bevestiging van deelname. Bij een online cursus ontvang je direct  een link naar de opname, of in het geval van een live online cursus een deelnamelink (1 dag voor aanvang). 

Tip! Als je een Frankwatching-account hebt, hoef je niet elke keer het volledige inschrijfformulier in te vullen.

Liever korter onbeperkt leren? Je kunt ook een abonnement afsluiten voor 6 maanden á € 5.990.

Onbeperkt leren

 

* Instappen kan op elk moment en is niet aan een kalenderjaar gebonden. Voor alle inschrijvingen gelden de algemene voorwaarden.
** Trainingen, online cursussen en events moeten plaatsvinden binnen de looptermijn van het abonnement. De prijs is exclusief btw en NIMA-opleidingen.

Persoonlijk advies?

Onze opleidingsadviseur helpt je graag verder.

Arwen Huisman
Programmamanager Academy

Ja, ik wil onbeperkt leren voor slechts € 7.390 per jaar**

Schrijf je in voor Onbeperkt leren

Aanmelden