Onbeperkt leren: toegang tot al onze trainingen en events!

Als topopleider verzorgen we jaarlijks meer dan 200 (online) trainingen op het gebied van marketing en communicatie. Met Onbeperkt leren kun je ze voor een vast bedrag allemaal volgen. Daarnaast krijg je toegang tot alle Frankwatching-events. Zo ben je steeds op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen en optimaliseer je niet alleen huidige marcom-skills, maar ontwikkel je ook nieuwe vaardigheden!

De voordelen van onbeperkt leren

  • 1 jaar lang onbeperkt leren*
  • Toegang tot alle trainingen, online cursussen en opleidingen
  • Toegang tot alle events
  • Van 100% online tot klassikaal leren

Hoe werkt onbeperkt leren?

Kies welke trainingen en online cursussen je wil volgen of welke events je wil bezoeken, en claim je plek in de (online) training of op het evenement van je voorkeur. Het volledige aanbod vind je op de trainingspagina. Houd ook onze eventagenda in de gaten!

Zoals je van ons gewend bent, kun je op verschillende manieren leren. Volg een online cursus wanneer het jou uitkomt, en op je eigen tempo. Of ga tijdens een klassikale training onder begeleiding van een expert aan de slag met een strategie voor je organisatie. Tijdens een event kun je je volop laten inspireren door keynotes, best practices, workshops, etc.

Onbeperkt leren

 

*Onbeperkt leren is een persoonsgebonden 1-jarig abonnement. Het bedrag voor deelname is exclusief btw en NIMA-opleidingen. Instappen kan op elk moment en is niet aan een kalenderjaar gebonden. Trainingen, online cursussen en events moeten plaatsvinden binnen de looptermijn van het abonnement. Voor alle inschrijvingen gelden de algemene voorwaarden.

Ja, ik wil onbeperkt leren voor slechts € 8.900,- per jaar
Arwen Huisman
Productmanager Trainingen
Renee Willemse
Customer Success Manager