Onbeperkt leren voor een vast bedrag per jaar

Wil jij doorgroeien naar een (hogere) functie op het gebied van marketing? Wil jij weten welke socialmedia-trends je kunt verwachten en wat te doen om zakelijk succes op Instagram te boeken? Of krommen je tenen van de copy op je socials en wil je heel graag je teksten leren aanpakken? Dat kan!

Kies voor Onbeperkt leren en vergroot je kennis en vaardigheden op het gebied van o.a. marketing, communicatie, media en tech. Krijg onbeperkt toegang tot ruim 130 trainingen, opleidingen en online cursussen. Hierbij kun je kiezen tussen een abonnement van 1 jaar of 6 maanden.

De voordelen van onbeperkt leren

  • Kies uit alle trainingen, online cursussen & opleidingen.
  • Onbeperkt leren op locatie, on demand of via een virtual classroom.
  • Incl. tickets voor alle events.
  • Geregeld nieuw aanbod.
  • Vast bedrag per jaar of half jaar: geen verrassingen.

Hoe werkt onbeperkt leren?

Onbeperkt leren is een persoonsgebonden abonnement op het volledige leerprogramma van Frankwatching. Daarbij heb je de keuze tussen twee soorten abonnementen:

Kies je voor een jaarabonnement á €7390? Dan krijg je 1 jaar lang toegang tot onze trainingen, opleidingen, online cursussen én events.*

Heb je liever onbeperkt leren voor een korter termijn? Dan is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een abonnement van 6 maanden á € 4.990.*

De inschrijving is niet aan een kalenderjaar gebonden, je kunt ieder gewenst moment instappen.**

Benieuwd wat er allemaal op ons programma staat? Op de Academy-overzichtspagina vind je de onderwerpen die aan bod komen. Houd voor meer informatie ook onze eventagenda in de gaten!

Onbeperkt leren

* Trainingen, online cursussen en events moeten plaatsvinden binnen de looptermijn van het abonnement. De prijs is exclusief btw en NIMA-opleidingen.

**Voor alle inschrijvingen gelden de algemene voorwaarden.

Persoonlijk advies?

Onze opleidingsadviseur helpt je graag verder.

Arwen Huisman
Learning & Development

Ja, ik wil onbeperkt leren voor een vast bedrag

Schrijf je in voor Onbeperkt leren

Aanmelden