Onbeperkt leren: het hele jaar door groeien

Ontelbaar veel kansen en nieuwe mogelijkheden liggen voor het oprapen met unlimited access tot het volledige leerprogramma van Frankwatching. Kennis uitbreiden, nieuwe skills ontwikkelen of de volgende stap in je carrière zetten? Je hoeft niet te kiezen, want met Onbeperkt leren kan het allemaal!

Waarom Onbeperkt leren?

  • Unlimited learning door uitgebreid, gevarieerd aanbod
  • Kies uit meer dan 70 trainingen, 12 opleidingen en 75 (online) cursussen
  • Inclusief tickets voor onze events op locatie én virtueel
  • Vast bedrag per jaar: geen verrassingen
  • Meer leren = meer voordeel!

Wat is Onbeperkt leren?

Onbeperkt leren is een persoonsgebonden jaarabonnement. Voor slechts €6.900 krijg je een jaar lang onbeperkt toegang tot zo’n 165 trainingen, opleidingen, cursussen en events op het vlak van onder meer digital marketing, communicatie, content, social media, SEO & analytics. Deze hebben een totaalwaarde van maar liefst €60.000.

Hoe werkt Onbeperkt leren?

Je kunt zoveel trainingen, opleidingen en online cursussen volgen als je wilt, zolang deze binnen de abonnementsperiode vallen. Ook zijn de bezoeken aan al onze virtuele events én events op locatie in die periode inbegrepen. Alleen de NIMA-opleidingen vallen buiten het aanbod. We voegen vanzelfsprekend geregeld nieuwe (online) trainingen en cursussen toe aan ons portfolio.

Je kunt kiezen uit:

  • 70 een- en meerdaagse trainingen: meer dan 200 startdata
  • 12 opleidingen (excl. NIMA-opleidingen)
  • 75 online cursussen: live & on demand
  • 6 events & masterclasses: van SocialToday Event tot Content Conference

Vast bedrag per jaar

Onbeperkt leren kost eenmalig €6.900 (excl. btw). In maandelijkse termijnen betalen is ook mogelijk. Je betaalt dan €575 per maand voor een periode van 12 maanden. Een inschrijving is niet aan een kalenderjaar gebonden, je kunt dus ieder gewenst moment instappen. Het abonnement loopt na een jaar automatisch af.

Fair access policy

Voor alle inschrijvingen die je tijdens je abonnementsperiode doet, hanteren we de algemene voorwaarden. Ook geldt er een fair access policy bij deelname aan trainingen. Dit houdt in dat we per training een maximaal aantal plekken reserveren voor Onbeperkt leren-abonnees, om zo ook anderen voldoende kans te geven om zich in te schrijven.

Onbeperkt leren

Ja, ik wil unlimited access

Schrijf je in voor Onbeperkt leren

Aanmelden

Liever eerst vrijblijvend advies?

Onze opleidingsadviseur helpt je graag verder.

Arwen Huisman
Learning & Development