Frankwatching Logo

Meetup AI-content

Kansen voor contentmakers

Reserveer hier je ticket
5 oktober 2023 | 13.00 - 17.00 | Jaarbeurs Utrecht

Mis het niet: van use cases tot prompt engineering-tips

Deze inspirerende kennismiddag bijwonen? Boek snel je ticket(s), want op=op!

Generatieve AI is misschien wel de belangrijkste tech-ontwikkeling ooit. Een die niet te stoppen is. De vraag is dan ook niet óf, maar wannéér je ChatGPT en andere AI-tools gaat implementeren in je content en marketing. Hoe pak je dat effectief aan? Welke processen, afdelingen en kanalen hebben het meeste baat bij AI? Hoe zet je AI in om de drempel voor contentcreatie en copywriting te verlagen, of om persoonlijker te communiceren?

Laat je tijdens deze Meetup inspireren om de juiste next step te zetten. We trappen de middag af met een praktische sessie over het formuleren van prompts. Leer ook op welke niveaus en voor welke formats je ChatGPT allemaal kunt toepassen. Luister naar best practices, stel je brandende vragen aan de experts en praat, onder het genot van een drankje en hapje, gezellig na met vakgenoten.

Programma

Expertsessie

Marketing- en communicatie innovaties met hulp van AI: use cases

Mark van Nieuwenhoven zit bovenop innovaties als (generatieve) AI. , onder andere als contentstrateeg bij contentmarketingbureau The Post. Generatieve AI gaat veel verder dan het schrijven van teksten. Bedrijven die alleen daar op inzetten, doen zichzelf tekort. Mark onderzoekt wat er allemaal mogelijk is met AI, met name dingen die hiervoor helemaal niet konden. Hij deelt een aantal use cases, onder andere op het gebied van creativiteit, personalisatie en gamification.

Expertsessie

Demo: generatieve AI voor visuele toepassingen

Charida Dorder heeft meer dan 10 jaar ervaring in het marketingvak, is trainer bij Frankwatching en auteur van het boek AI in marketing en helpt niet-technische mensen om kunstmatige intelligentie te begrijpen en toe te passen, zodat ze slimmer kunnen werken. In deze praktische demo laat Charida zien hoe je Midjourney en AI voor audio en video toepast. Na deze demo ben je klaar om generatieve AI naar een hoger niveau te tillen op het visuele vlak.

Expertsessie

Prompt engineering voor gevorderden

Willem Meints is Chief AI architect voor Aigency. In zijn dagelijks werk begeleidt hij diverse data scientists bij het realiseren van AI oplossingen waaronder applicaties op basis van large language models zoals ChatGPT. Next level prompts schrijven! Wanneer is een prompt compleet? Hoe kun je slim samenvoegen en tot 1 mega prompt komen? Hoe werk je met regelnummers? Hoe krijg je de juiste tone of voice? In deze demo laat Willem zien waar je allemaal op moet letten bij het schrijven van effectieve prompts. Zo weet jij hoe je de gewenste resultaten uit ChatGPT haalt en kun je de tool optimaal benutten.

Tickets

Regulier
€ 175
Prijzen zijn exclusief btw

Spreker worden? Grijp je kans!

Bij Frankwatching zijn we altijd op zoek naar sprekers die van toegevoegde waarde zijn voor een van onze jaarlijkse events. Dus heb je als organisatie, bureau, ondernemer of andere ervaringsdeskundige een inspirerende case study, scherpe (trend)analyse en/of een bevlogen verhaal met verrassende en direct toepasbare inzichten? En wil je graag shinen op een van onze podia, zoals dat van deze Meetup ? Meld je snel aan en wie weet sta jij straks wel op het programma.

 

 

 

Blijf op de hoogte van de laatste updates

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht. Je hebt een onjuist e-mail adres ingevuld.

Aanmelden gelukt

Bedankt voor je aanmelding. Binnen enkele ogenblikken ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van je aanmelding.

Partners