Frankwatching Logo

Meetup SEO-content

Zoekmachine-optimalisatie voor contentmakers

Reserveer hier je ticket
16 november 2023 | 13.00 - 17.00 | Jaarbeurs Utrecht

Met Michelle de Zeeuw, Bart Kampschreur & Adriaan Hogervorst - de Jong

Deze inspirerende kennismiddag bijwonen? Boek snel je ticket(s), want op=op!

AI-technologie als ChatGPT, Bard en Midjourney heeft een ongekende impact op zoekmachineoptimalisatie (SEO). Ondertussen is ook social search aan een opmars bezig, en staan TikTok en Instagram op het punt om Google te verslaan als #1 zoekmachine. Hoe ziet de optimale SEO-aanpak eruit voor contentmakers? Hoe haal je het maximale uit je content en social search? En welke rol speelt AI bij het vergroten van de online zichtbaarheid van jouw organisatie?

Laat je tijdens deze Meetup inspireren om de juiste next step te zetten. We trappen de middag af met een praktische sessie over niet te missen trends in 2024. Je krijgt veel tips, handvatten en cases op het vlak van content, (online) autoriteit, AI en social SEO. Luister naar best practices, stel je brandende vragen aan de experts en praat, onder het genot van een drankje en hapje, gezellig na met vakgenoten.

Programma

Expertsessie

Search in 2024: hoe blijf je vindbaar?

Michelle de Zeeuw is growth marketeer met een passie voor zoekmachine marketing (SEA & SEO). Ze houdt zich dagelijks bezig met digital marketingstrategieën voor verschillende klanten. Michelle inspireert anderen graag over haar vakgebied. De zoekresultatenpagina gaat op de schop. De vraag of SEO nog wel nodig is in 2024 wordt vaak gesteld. Ja, SEO blijft belangrijk maar content wordt nóg belangrijker. Daardoor zullen ook online marketingstrategieën er anders uitzien: een combinatie van o.a. SEO, SEA en content. Michelle deelt relevante tips en insights waar je direct mee aan de slag kunt om vindbaar te blijven.

Expertsessie

Social in 2023: van netwerken naar ontdekken

Bart Kampschreur leidt het gespecialiseerde short-video-label van Happy Horizon, een creatief bureau met ruim 800 medewerkers. Hij werkte met o.a. EA Sports, Walibi, ASUS, Studiekeuze123, Ravensburger en UEFA. Social media werken in 2023 helemaal anders dan voorheen. Het gaat niet meer om wie je kent maar om wat je maakt. Jongeren starten hun zoektocht niet meer op Google en lopen weer met boeken in de rugtas. Wat betekent de snelle verandering in het social landschap voor bedrijven en organisaties?

Expertsessie

SEO bij een scaleup: the Good, the Bad & the Ugly

Adriaan Hogervorst – de Jong werkt bij camper deelplatform Goboony. Hij is vastberaden om van Goboony een household travel brand te maken. Hoofdbrekens en aha-momenten wisselen elkaar daarbij af. De belangrijkste lessen schrijft hij op voor De Ondernemer. Bij een scaleup is de commerciële waarde van organisch verkeer niet te onderschatten. Hoe maken we er het beste/meeste van? Waar lopen we tegenaan? En wanneer schiet het spelletje dat we met Google spelen eigenlijk zijn doel voorbij? Een reële kijk op SEO door de ogen van een scaleup, van enorme waarde tot enorme frustratie.

Tickets

Regulier
€ 175
Prijzen zijn exclusief btw

Spreker worden? Grijp je kans!

Bij Frankwatching zijn we altijd op zoek naar sprekers die van toegevoegde waarde zijn voor een van onze jaarlijkse events. Dus heb je als organisatie, bureau, ondernemer of andere ervaringsdeskundige een inspirerende case study, scherpe (trend)analyse en/of een bevlogen verhaal met verrassende en direct toepasbare inzichten? En wil je graag shinen op een van onze podia, zoals dat van deze Meetup ? Meld je snel aan,en wie weet sta jij straks wel op het programma.

 

 

 

Blijf op de hoogte van de laatste updates

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht. Je hebt een onjuist e-mail adres ingevuld.

Aanmelden gelukt

Bedankt voor je aanmelding. Binnen enkele ogenblikken ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van je aanmelding.

Partners