Frankwatching Logo

Growth Marketing Event

Zo groei je naar een growth mindset

Partner worden
Growth Marketing Event

Blijf op de hoogte van de volgende editie!

Schrijf je in voor onze Marketing-nieuwsbrief en ontvang 2 à 3 keer per maand de beste artikelen, gratis webinars & exclusieve acties

Hét live event over CRO, personalisatie & targeting

Hoe bouw je aan een organisatie die kan versnellen? En over welke (nieuwe) skills en technologie moet je marketingteam beschikken om meer online resultaat te behalen? Tijdens Growth Marketing Event geven we praktische handvatten waarmee je innoveren en experimenteren kunt stimuleren. En ontdek je de kracht van een Growth Mindset voor de beste conversie, personalisatie, targeting en segmentatie.

Growth Marketing Event is het jaarlijkse event over creatieve en slimme marketing. Tijdens dit event draait het om hoe je met een op groei gerichte mindset, kennis van je klant én een flinke dosis lef, je business exponentieel kunt laten groeien. Benieuwd waarom winnaars winnen en verliezers verliezen?

Spreker worden? Grijp je kans!

Bij Frankwatching zijn we altijd op zoek naar sprekers die van toegevoegde waarde zijn voor een van onze jaarlijkse events. Dus heb je als organisatie, bureau, ondernemer of andere ervaringsdeskundige een inspirerende case study, scherpe (trend)analyse en/of een bevlogen verhaal met verrassende en direct toepasbare inzichten? En wil je graag shinen op een van onze (hoofd)podia, zoals dat van Growth Marketing Event? Meld je snel aan, en wie weet sta jij straks wel op het programma.

350+
deelnemers
8
gem. beoordeling
10+
keynotes & expertsessies
15+
sprekers

Growth Marketing Event is eerder bezocht door:

Dit zeggen zij en andere deelnemers over de vorige editie


Goed event, leuk om post-corona er weer bij te kunnen zijn. Volgend jaar sluit ik zeker weer aan.

“Goede organisatie! Oog voor de bezoeker.”

“Mooie afwisseling in onderwerpen, van inspiratie op global visie tot persoonlijke groei. Van praktische learnings binnen je eigen werkveld, tot meer corporate visie van dingen anders en efficiënter aanpakken met je bijv. je team.”

Blijf op de hoogte van de laatste updates

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht. Je hebt een onjuist e-mail adres ingevuld.

Aanmelden gelukt

Bedankt voor je aanmelding. Binnen enkele ogenblikken ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van je aanmelding.

Accreditatie

Partners