Frankwatching Logo

Growth Marketing Event 2022

Ontdek de beste groeistrategie voor jouw business

Reserveer je early bird-ticket
7 april 2022 | Utrecht

Nieuw! Maarten Kolkman (Rabobank) & Patrick Klerks (Online Slimmerik)

Op de hoogte blijven van het programma? Schrijf je in voor de Event Update!

HÉT EVENT OVER
data-driven marketing, personalisatie & conversie

Growth Marketing Event is hét jaarlijkse event over datagedreven, creatieve marketing. Tijdens deze 3e editie van de voormalige Customer Data Conference draait het om hoe je als business exponentieel kunt groeien. Met betrouwbare (first party) data als vertrekpunt én voedingsbron voor een optimale, gepersonaliseerde klantervaring. 

Aan de hand van relevante cases ontdek je hoe je met de growth marketing-mindset meer leads en conversie kunt krijgen en hoe de customer life value, een van de belangrijkste metrics voor bedrijven, zorgt voor meer binding, loyaliteit en omzet. Welke stappen moet je nemen om dit allemaal goed te organiseren? Welke marketingprocessen wil je automatiseren?

Programma

Maarten Kolkman

Head of Customer Service (EVP) Rabobank
Keynote

Hoe Rabobank werkt vanuit de journey – mét de inzet van first party data

  • Als Head of Customer Service bij Rabobank is Maarten verantwoordelijk voor de klantbediening in alle contactkanalen, voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Hij heeft een achtergrond in Sociale Wetenschappen en Marketing, en is jarenlang bij Rabobank werkzaam geweest als Head of Marketing Development. In die functie heeft hij marketing als integrale bedrijfsfunctie verder ontwikkeld en aan de digitalisering van marketing in de eigen- en paid kanalen gebouwd. 

Patrick Klerks

Oprichter Online Slimmerik
Expertsessie

Waarom asynchroon werken een voorwaarde is voor succesvolle growth marketing

Kun je Growth Marketing succesvol inzetten als je zelf nog volgens oude patronen werkt? Patrick Klerks denkt van niet. In zijn collectief wordt niet vergaderd, is er geen kantoor en zijn er geen werktijden. In plaats daarvan richt hij samen met zijn klanten de marketingcampagnes asynchroon in. In deze workshop bespreekt hij drie belangrijke voorwaarden voor het succesvol opzetten van Growth Marketing in een hybride vorm: (1) Kill the Campaign, (2) het Reactieve Patroon en (3) Dromen boven Dollars.

  • Patrick is één van de oprichters van Online Slimmerik, een collectief voor online marketing. Met een geheel eigen(wijze) kijk op marketing trekt hij ten strijde tegen knipperende banners, irritante pre-rolls en zinloze advertorials. Online marketing draait immers om het behalen van resultaat.

Ronnie Overgoor

Dagvoorzitter
Opening

Opening met dagvoorzitter Ronnie Overgoor

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen, in webinars en bij award uitreikingen. Ronnie combineert de rol van dagvoorzitter graag en vakkundig met die van interviewer op podia, in tv studio’s en op online events. Scherp, maar altijd met respect als vangrail.

Binnenkort meer namen bekend!

Expertsessie

Schrijf je in voor de Event Update

Wil je op de hoogte blijven van het programma? Schrijf je dan in voor de Event Update!

Tickets

Early bird
€ 295
Regulier
€ 395
Groepskorting
vanaf € 221,25
Prijzen zijn exclusief btw

Erkenning & accreditatie

  • Geregistreerd dienstverlener Kmo-portefeuille Vlaanderen

Wat je op deze dag kunt verwachten

 

Keynotes worden door alle bezoekers tegelijkertijd gevolgd.
✓ Bepaal per ronde welke expertsessie je volgt (in breakout-rooms).
✓ Ontmoet mede-professionals en ontdek de nieuwste toepassingen.

350+
deelnemers
8
gem. beoordeling
10+
keynotes & expertsessies
15+
sprekers

Growth Marketing Event is eerder bezocht door:

Dit zeggen zij en andere deelnemers over de vorige virtuele editie


“Het programma zat heel goed in elkaar. De communicatie kort voor het event en tijdens het event was ook heel vlot.”

“Mooie verscheidenheid aan sessies. Fijn dat er veel keus was. Voor online waren de sessies ook niet te lang zodat je geboeid bleef.”

“Ik ben nog nooit bij een offline event van jullie geweest, maar ik vond deze online versie top. Eigenlijk wel super fijn om heel goed mee te kunnen typen met tips en inspiratiepuntjes.”

Aftermovie Customer Data Conference 2019

Blijf op de hoogte van de laatste updates

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht. Je hebt een onjuist e-mail adres ingevuld.

Aanmelden gelukt

Bedankt voor je aanmelding. Binnen enkele ogenblikken ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van je aanmelding.

Partners editie 2021