Frankwatching Logo

Growth Marketing Event 2023

Zo groei je naar een growth mindset

Reserveer je early bird-ticket
6 april 2023 | 09:00 - 16:00 | Jaarbeurs Utrecht

Blijf op de hoogte van de volgende editie!

Schrijf je in voor onze Marketing-nieuwsbrief en ontvang 2 à 3 keer per maand de beste artikelen, gratis webinars & exclusieve acties

Hét live event over CRO, personalisatie & targeting

Hoe bouw je aan een organisatie die kan versnellen? En over welke (nieuwe) skills en technologie moet je marketingteam beschikken om meer online resultaat te behalen? Tijdens Growth Marketing Event geven we praktische handvatten waarmee je innoveren en experimenteren kunt stimuleren. En ontdek je de kracht van een Growth Mindset voor de beste conversie, personalisatie, targeting en segmentatie.

Growth Marketing Event is het jaarlijkse event over creatieve en slimme marketing. Tijdens deze 4e editie draait het om hoe je met een op groei gerichte mindset, kennis van je klant én een flinke dosis lef, je business exponentieel kunt laten groeien. Benieuwd waarom winnaars winnen en verliezers verliezen? Wees erbij op 6 april!

Sprekers editie 2022

Maarten Kolkman

Head of Customer Service (EVP) Rabobank
Keynote

Hoe Rabobank werkt vanuit de journey – mét de inzet van first party data

Hoe vergroot je met first-party data het bereik van je organisatie en campagnes? Maarten deelt de first-party datastrategie van Rabobank. Hij vertelt hoe de Nederlandse bank met data uit haar eigen systemen klanten ‘spot’ en vervolgens activeert in de eigen contactkanalen, zoals op de website, in de app en via messaging. Ontdek ook hoe de effectiviteit van paid kanalen door deze aanpak wordt vergroot en hoe het analyseren van huidig klantgedrag helpt bij het begrijpen van niet-klanten. 

  • Als Head of Customer Service bij Rabobank is Maarten verantwoordelijk voor de klantbediening in alle contactkanalen, voor zowel zakelijke als particuliere klanten. In zijn vorige Rabobank-functie (Head of Marketing Development) werkte hij aan onder meer aan de digitalisering van marketing in de eigen- en paid kanalen.

Frank Buytendijk

Distinguished VP & Gartner Fellow Gartner
Keynote

Welke impact heeft maatschappelijke onrust op jouw organisatie? 4 provocatieve Gartner-scenario’s!

Maatschappelijke onrust neemt wereldwijd toe. Dat heeft ook impact op het bedrijfsleven. Omdat je als organisatie onder een vergrootglas ligt, kun je al snel onder vuur komen te liggen. Met onder meer reputatieschade en veelal hoge kosten als gevolg. Hoe beïnvloeden sociale en maatschappelijke trends de digital marketing van je organisatie? Welke kansen liggen er op het vlak van purpose-driven marketing? En hoe ga je als marketeer om met de ‘voice of society’? 

  • Frank Buytendijk is Distinguished VP en Gartner Fellow. Zijn onderzoeksagenda richt zich van oudsher op data & analytics. Verder pioniert Frank op het gebied van digital ethiek en digitalisering van de maatschappij.

Edith Bosch

Olympisch judoka & mede eigenaar AYWE
Keynote

Groeien als mens en organisatie? Gebruik ALLES als informatie!

Je business (verder) laten groeien? Dat vraagt niet alleen om investeren in werk, inhoud, oplossingen en doen, maar ook vooral in jezelf. Maar hoe groei je als mens? Elke dag zijn er zoveel mogelijkheden en kansen om te groeien, alleen vraagt dat iets anders van ons. Meer kijken naar wat er binnen in jezelf speelt en dat wat er om je heen is gebruiken als informatie. Inspiratie en uitdaging op het thema groei.

  • Edith Bosch is drievoudig Olympisch medaillewinnaar, winnares van Expeditie Robinson en auteur van Expeditie Edith. Sinds 2013 is ze werkzaam als ondernemer, opleider en inspirator op het gebied van mens “zijn”.

Hedwich de Groot

Audience and Measurement Specialist Google
Expertsessie

Dezelfde tech, maar toch onderscheidend van je concullega, hoe doe je dat?

In de basis heeft elke adverteerder toegang tot dezelfde tech. Onderscheidend vermogen kan gerealiseerd worden door de tech anders in te zetten en eventueel eigen data toe te voegen. Welke opties zijn er en wat levert dit op wat betreft measurement en audiences? Hedwich bespreekt het met je. Daarnaast zijn er vast nog een aantal nieuwtjes rondom de privacy sandbox die zij graag ook met je deelt.

  • Hedwich is Audience and Measurement Specialist bij Google. Als digital strategist maakt (en houdt) ze organisaties sterk op het digitale vlak. Van tech, data en digital marketing wordt ze blij.

Lisette Gouda

Lead Gepersonaliseerde Marketing ANWB
Expertsessie

Marketing operations bij ANWB: hoe laat je data en AI voor je werken?

Marketing operations is een hot onderwerp, maar ook zeer complex en lastig in te richten. Hoe laat je data en AI voor je werken? Hoe zorg je voor een omnichannel klantervaring? Wat zijn de belangrijkste succesfactoren? En wat levert het op? Lisette vertelt hoe ANWB omnichannel personalisatie toepast in de owned kanalen.

  • Lisette Gouda is een analytische en creatieve geest met een achtergrond in marketing en customer experience. Zij is een van de grondleggers van personalisatie bij ANWB, gedreven om data in te zetten voor relevantie voor leden.

Luke van Veen

Media & Advertising Manager BeNeLux Samsung Electronics Benelux
Expertsessie

Hoe Samsung meer inzicht krijgt in conversie en revenue dankzij collaborative advertising

Samsung werkt voor zijn online campagnes vaak samen met retailers als Coolblue en bol.com. Maar het merk ziet hierdoor de marketinginvestering niet altijd direct terug. Met collaborative campagnes op Facebook en Instagram zit Samsung zelf aan de knoppen en heeft hierdoor direct inzicht in bereik, conversies en sales. Luke vertelt uitgebreid hierover en deelt de uitkomsten van de Conversie Lift Study, dat het merk uitvoerde samen met Facebook.

  • Bij Samsung is Luke van Veen verantwoordelijk voor alle media & advertising campagnes in de BeNeLux markt. Niet alleen voor de eigen campagnes, maar ook voor de retailcampagnes bij klanten van Samsung.

Marc l’Amie

Client Solutions Manager LinkedIn
Expertsessie

Omarm jouw full-funnel marketingstrategie

Een goede balans tussen het bouwen aan je merk voor de lange termijn en het genereren van leads op de korte termijn is niet makkelijk. Het leidt er vaak toe dat marketeers vaak de ene boven de andere verkiezen. Maar waarom kiezen als je het beste van beiden kunt hebben? In deze sessie leer je het belang van een full-funnel aanpak en zie je hoe marketeers de LinkedIn toolkit gebruiken om die tot leven te brengen.

  • Marc helpt al 15 jaar marketeers van over de hele wereld het allerbeste uit hun merken en mediabudgetten naar boven te brengen. Sinds 2021 werkt hij met een breed scala van LinkedIn adverteerders en helpt hen met het behalen van een excellente ROI op hun media investeringen op het platform.

Joanne van Vulpen

Digital marketeer VGZ
Expertsessie

De VGZ Mindfulness Coach: data als brandstof voor groei

De Mindfulness Coach-app van VGZ is sinds de lancering in 2014 uitgegroeid tot de populairste Nederlandstalige mindfulness-app. De zorgverzekeraar zit dankzij meer dan 1 miljoen downloads inmiddels op een schat aan klantdata: tijd voor een (nieuwe) strategie om echte waarde te realiseren. Hoe draagt de app bij aan de businessdoelstellingen? En welke toekomstige optimalisaties dragen bij aan verdere groei? Jeroen en Joanne delen de mijlpalen tot nu toe én blikken vooruit.

  • Jeroen werkt als digital marketeer in het campagneteam van Coöperatie VGZ, de coöperatie voor gezondheid en zorg.
  • Joanne werkt als senior digital marketeer in het campagneteam van Coöperatie VGZ, de coöperatie voor gezondheid en zorg.

Tickets

Early bird
€ 199
Regulier
€ 239
Groepskorting
vanaf € 149,25
Prijzen zijn exclusief btw

Erkenning & accreditatie

  • Erkend dienstverlener kmo-portefeuille Vlaanderen
350+
deelnemers
8
gem. beoordeling
10+
keynotes & expertsessies
15+
sprekers

Growth Marketing Event is eerder bezocht door:

Dit zeggen zij en andere deelnemers over de vorige editie


Goed event, leuk om post-corona er weer bij te kunnen zijn. Volgend jaar sluit ik zeker weer aan.

“Goede organisatie! Oog voor de bezoeker.”

“Mooie afwisseling in onderwerpen, van inspiratie op global visie tot persoonlijke groei. Van praktische learnings binnen je eigen werkveld, tot meer corporate visie van dingen anders en efficiënter aanpakken met je bijv. je team.”

Blijf op de hoogte van de laatste updates

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht. Je hebt een onjuist e-mail adres ingevuld.

Aanmelden gelukt

Bedankt voor je aanmelding. Binnen enkele ogenblikken ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van je aanmelding.

Partners editie 2022