Frankwatching Logo

Growth Marketing Event 2023

Ontdek de beste groeistrategie voor jouw business

Reserveer je early bird-ticket

Mediakit Events 2022

Als partner van onze events kun je relevante kennis delen en krijg je de kans om een onuitwisbare indruk op deelnemers achter te laten. Uiteraard helpen wij graag met het bepalen van de juiste benadering en invulling op het event. Vul je gegevens in en download de Mediakit Events 2022.

  • Zie onze privacyverklaring.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Wil je meer informatie? Bellen met Harald mag atlijd

Het Growth Marketing Event is hét jaarlijks terugkerende event over creatieve data-driven marketing met een focus op CRO, technologie en (first party) data. Tijdens de vorige editie, toen nog bekend als de Customer Data Conference, volgden bijna 400 beslissers en professionals in digital marketing het event vanuit hun (thuis)kantoor. Ook op 21 april 2022 verwachten we opnieuw honderden bezoekers, maar dit keer ontmoet je ze als partner in de Utrechtse Jaarbeurs.

Deze professionals zijn werkzaam in B2B(2C) en B2C en branches als (e)commerce, education, finance, media, travel en IT/ICT. Deze marketingmanagers, digital marketeers, e-mailmarketeers, e-commercemanagers, growth marketeers, CRO-specialisten, CMO’s etc. zijn gericht op zoek naar manieren om snelle, duurzame en schaalbare groei te realiseren voor hun business.

Als eventpartner kun je de bezoekers op strategisch, tactisch en operationeel niveau inspireren om met een growth marketing-mindset betere resultaten uit hun marketingcampagnes te halen.

What's your goal?

Brand awareness Vergroot naamsbekendheid en bereik en wees onderscheidend van de concurrentie.
Thought leadership Positioneer je organisatie als autoriteit en thought leader met een kennissessie.
Netwerken Ga in gesprek met de deelnemers.
Leadgeneratie Kijk wat jij kunt betekenen voor onze deelnemers en creëer nieuwe kansen voor jouw business.

Who attends?

350+ deelnemers
Onze bezoekers zijn werkzaam in CX, marketing (automation), data (analytics) en projectmanagement.
37% beslisser
47% beïnvloeder

Partners editie 2022