Frankwatching Logo

Digital Customer Service

Vind de balans tussen chatbots en persoonlijk contact

Bekijk de opname
7 juni 2022 | Virtual Meetup

Met aansprekende cases van VodafoneZiggo en RTL

Bekijk de opname

Hoe kun je als organisatie koning(in) klantcontact worden? Dat vertellen CliniClowns, RTL en VodafoneZiggo je tijdens dit gratis virtuele event. Ze gaan dieper in op hun uitdagingen, learnings en successen op het gebied van (digital) customer service. Ook delen ze hoe je aan de hoge klantverwachtingen kunt voldoen en hoe je het klantcontact op de beste manier inricht, automatiseert én personaliseert. 

De Virtual Meetup Digital Customer Service is inmiddels voorbij. Benieuwd wat je live gemist hebt? En wil je graag nog wat inspiratie opdoen voor je eigen strategie? Dan raad ik je zeker aan om de opnames terug te kijken via onderstaande knop. Heel eenvoudig, waar en wanneer jij wilt! De opnames zijn tot 3 maanden (tot en met 7 september) achteraf terug te kijken. Schrijf je nu in voor de opname!

Ben je nog niet uitgeleerd over chatbots, (social) messaging, voice, persoonlijke customer service en omnichannel klantervaringen? Dan mag je Conversational Conference op 22 september niet missen. Bekijk de event pagina voor meer informatie.

Sprekers

Opening

Opening met dagvoorzitter Annika Rettig

Als Chief Digital Experience bij Frankwatching is Annika betrokken bij alle soorten digitale projecten. Ze is verantwoordelijk voor de selectie en inzet van software. Mede door haar gevarieerde werkervaring als online marketingspecialist, projectmanager en eventmanager is Annika technisch onderbouwd, praktisch ingesteld en een kritische sparringpartner.

Sessie

Digitaal klantcontact: ‘Go digital’ bij VodafoneZiggo | Robin Hogenkamp

De digitale wereld verandert snel. Organisaties maken gebruik van vooruitstrevende technologieën om klantgerichter en efficiënter te zijn. Om mee te kunnen doen, moet je gebruikers een omnichannel en gepersonaliseerde ervaring bieden. Hoe doet VodafoneZiggo dat? Robin Hogenkamp neemt je mee op reis door hun digitale strategie. Welke digitale ambities heeft VodafoneZiggo? Wat is het belang van digitaal klantcontact? En wat merken klanten daarvan? Als Customer Experience Management Professional helpt Robin Hogenkamp organisaties om innovatieve technieken te omarmen in hun eigen klantcontact omgeving.

Sessie

Messenger als nieuwe collega bij RTL | Angela Muradin

Online kanalen en inzet van bots zijn volgens Angela niet meer weg te denken uit dienstverlening van RTL: ze moeten het leven van zowel de klant als de care-medewerker makkelijker maken. Bij de integratie van de Messenger-bot met customer care werden care-medewerkers dan ook nauw betrokken. Met een mooi intern draagvlak als positief gevolg. De bot moest duidelijk geen vervanging zijn, maar juist een aanvulling in de vorm van een nieuwe collega. Angela vertelt hoe chatbots helpen om je customer care beter en efficiënter te maken, en welke ingrediënten je daarvoor allemaal nodig hebt. Wat kunnen we leren van de tijd ná livegang?

Inspiratie
uit topcases
Praktisch
tricks & tools
Live
en on demand

Blijf op de hoogte en ontvang informatie over nieuwe Frankwatching Meetups

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht. Je hebt een onjuist e-mail adres ingevuld.

Aanmelden gelukt

Bedankt voor je aanmelding. Binnen enkele ogenblikken ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van je aanmelding.