Frankwatching Logo

Digital Customer Service

Vind de balans tussen chatbots en persoonlijk contact

Schrijf je nu gratis in
7 juni 2022 | Virtual Meetup

Met aansprekende cases van VodafoneZiggo en RTL

Tip! Kun je er live niet bij zijn? Bekijk achteraf alle opnames tot 3 maanden terug

De klant is koning. En dat verwacht hij terug te zien in de (online) klantenservice van organisaties. Snel en persoonlijk contact is de norm. De lat ligt hoog. Het gaat niet alleen om je klanten tevreden houden, de uitdaging is om ze ook voor langere tijd bij je te houden.

Hoe kun je als organisatie koning klantcontact worden? Dat vertellen RTL en VodafoneZiggo je in één middag tijdens dit exclusieve event. Ze gaan dieper in op hun uitdagingen, learnings en successen op het gebied van (digital) customer service. Ook delen ze je hoe je aan de hoge klantverwachtingen kunt voldoen en hoe je het klantcontact op de beste manier inricht, automatiseert én personaliseert.

Leren van elkaar en leren met elkaar. Dat is waar deze exclusieve en interactieve middag om draait. Nog prangende vragen aan de sprekers? Die stel je eenvoudig via de livechat!

Sprekers

Opening

Opening met dagvoorzitter Annika Rettig

Als Chief Digital Experience bij Frankwatching is Annika betrokken bij alle soorten digitale projecten. Ze is verantwoordelijk voor de selectie en inzet van software. Mede door haar gevarieerde werkervaring als online marketingspecialist, projectmanager en eventmanager is Annika technisch onderbouwd, praktisch ingesteld en een kritische sparringpartner.

Sessie

Digitaal klantcontact: ‘Go digital’ bij VodafoneZiggo | Robin Hogenkamp

De digitale wereld verandert snel. Organisaties maken gebruik van vooruitstrevende technologieën om klantgerichter en efficiënter te zijn. Om mee te kunnen doen, moet je gebruikers een omnichannel en gepersonaliseerde ervaring bieden. Hoe doet VodafoneZiggo dat? Robin Hogenkamp neemt je mee op reis door hun digitale strategie. Welke digitale ambities heeft VodafoneZiggo? Wat is het belang van digitaal klantcontact? En wat merken klanten daarvan? Als Customer Experience Management Professional helpt Robin Hogenkamp organisaties om innovatieve technieken te omarmen in hun eigen klantcontact omgeving.

Sessie

Messenger als nieuwe collega bij RTL | Angela Muradin

Online kanalen en inzet van bots zijn volgens Angela niet meer weg te denken uit dienstverlening van RTL: ze moeten het leven van zowel de klant als de care-medewerker makkelijker maken. Bij de integratie van de Messenger-bot met customer care werden care-medewerkers dan ook nauw betrokken. Met een mooi intern draagvlak als positief gevolg. De bot moest duidelijk geen vervanging zijn, maar juist een aanvulling in de vorm van een nieuwe collega. Angela vertelt hoe chatbots helpen om je customer care beter en efficiënter te maken, en welke ingrediënten je daarvoor allemaal nodig hebt. Wat kunnen we leren van de tijd ná livegang?

Inspiratie
uit topcases
Praktisch
tricks & tools
Live
en on demand

Het aftellen is begonnen

00
00
00
00

Blijf op de hoogte en ontvang informatie over nieuwe Frankwatching Meetups

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht. Je hebt een onjuist e-mail adres ingevuld.

Aanmelden gelukt

Bedankt voor je aanmelding. Binnen enkele ogenblikken ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van je aanmelding.