It’s all about WhatsApp, Facebook Messenger & chatbots for business!

22 september 2017  –  Jaarbeurs Utrecht

Hot topics

Messengerstrends: o.a. WhatsApp, Facebook Messenger, WeChat, Telegram
Chatbots, tools, apps & software
Customer services
Online campagnes & sales
Data & privacy

Connect

Social Messaging is een must voor iedereen die nu én in de toekomst meer wil weten over of meer wil doen met messengers for business. De 2016-editie van dit event is door de bezoekers met een 8.0 beoordeeld.

Don't miss out

Laat je inspireren door best practices, de insights en ervaringen van gerenommeerde professionals en organisaties en ontdek alle praktische do’s & don’ts rondom messaging.

Save the date

Het event vindt plaats op 22 september 2017. Tijdens diverse inspirerende sessies maak je uitgebreid kennis met social messengers en leer je alles over messaging as a platform.

Sprekers Social Messaging Event

Er zijn weer nieuwe sprekers toegevoegd aan het programma van het Social Messaging Event! Bekijk ook het programma

Guido Smit

ABN AMRO

Michelle Dautzenberg

Dienstverlening Drechtsteden

Erwin van Lun

Chatbot.org

Frans Reichardt

Klantenluisteraar

Christoph Neut

Sparkcentral

Edgard Beckand

Mirabeau

Jarno Duursma

Trendwatcher

Simone de Jong

TU Delft

Ines Verburgh

Transavia

Vincent Ulmer

BotBoys

Mike Todirijo

ABN AMRO

Geeske te Gussinklo

Klantenservice Federatie

“Ik heb nuttige tips & tricks op kunnen doen voor ons bedrijf om onze klanten beter te supporten.”

(Over het event ‘WhatsApp voor Bedrijven’)

Sharon Rietveld

Yourhosting

“Wat ik te weten ben gekomen is hoe we WhatsApp kunnen inzetten om onze klanten beter te kunnen helpen.”

(Over het event ‘WhatsApp voor Bedrijven’)

Maarten de Groot

Randstad

“Deze dag heeft zeker wat inspiratie teweeg gebracht!”

(Over het event ‘WhatsApp voor Bedrijven’)

Marloes Kuiper

Diaconessenhuis Utrecht

Het aftellen is begonnen!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

News

Chatbots: hot or not?

De populariteit en het gebruik van chatbots groeit in razend tempo, blijkt uit onderzoek van reiszoekmachine KAYAK.nl. Toch weten ook de meeste Nederlanders (53%) niet wat een chatbot is en heeft slechts een derde een keer bewust een chatbot gebruikt. Daarmee rijst de vraag: zijn geautomatiseerde gesprekspartners nu een bubbel of een blijvertje? Ontdek wat de experts er over te zeggen hebben tijdens het Social Messaging Event. Zo vertelt o.a. BotBoys-oprichter Vincent Ulmer over de misverstanden én de kansen die chatbots met zich mee brengen. Meer weten?

Facebook messenger net zo groot als WhatsApp

WhatsApp is niet langer de grootste messenger ter wereld. De berichtenapp moet deze eer sinds kort delen met Facebook messenger, die nu wereldwijd eveneens 1,2 miljard gebruikers kent. Dat heeft Facebook-topman David Marcus via het sociale netwerk bekendgemaakt. Benieuwd wat dit voor jou betekent? Kom ook naar het Social Messaging Event en ontdek hoe jij zakelijk kunt inspelen op deze trend!

NOS, BotBoys & TU Delft op Social Messaging Event

De eerste sprekers van Social Messaging zijn bekend! Tijdens het Frankwatching Event op 22 september geeft Lara Ankersmit van de NOS prijs wat de recent gelanceerde chatbot NOS Update de organisatie heeft opgeleverd Benieuwd of de chatbot-trend een bubbel of een blijvertje is? Dé Nederlandse expert BotBoys (oprichter Vincent Ulmer) geeft antwoord! Verder vertelt Simone de Jong van TU Delft over de inzet van WhatsApp binnen de universiteit en onthult social messaging-expert Jarno Duursma hoe de toekomst van tech eruit ziet en welke kansen er voor bedrijven liggen. Bekijk het programma!

Save the date!

Frankwatching organiseert op 22 september 2017 het event Social Messaging, een must voor iedereen die graag inspiratie wil opdoen op het gebied van social messengers for business. Wil jij weten hoe je deze nu én in de toekomst optimaal kunt inzetten, ben je benieuwd naar de insights en ervaringen van de beste messagingprofessionals en zoek je praktische do’s & don’ts? Mis dit event dan niet!