It’s all about WhatsApp, Facebook Messenger & chatbots for business!

23 mei 2017  –  Jaarbeurs Utrecht

Hot topics

Messengerstrends: o.a. WhatsApp, Facebook Messenger, WeChat, Telegram
Chatbots, tools, apps & software
Customer services
Online campagnes & sales
Data & privacy

Connect

Social Messaging is een must voor iedereen die nu én in de toekomst meer wil weten over of meer wil doen met messengers for business. De 2016-editie van dit event is door de bezoekers met een 8.0 beoordeeld.

Don't miss out

Laat je inspireren door best practices, de insights en ervaringen van gerenommeerde professionals en organisaties en ontdek alle praktische do’s & don’ts rondom messaging.

Save the date

Het event vindt plaats op 23 mei 2017. Tijdens diverse inspirerende sessies maak je uitgebreid kennis met social messengers en leer je alles over messaging as a platform.

Sprekers Social Messaging Event

Er zijn weer nieuwe sprekers toegevoegd aan het programma van het Social Messaging Event! Bekijk ook het programma

Charlotte Meindersma

Charlotte’s Law & Fine Prints

Frans Reichardt

Klantenluisteraar

Jarno Duursma

Trendwatcher

Simone de Jong

TU Delft

Vincent Ulmer

BotBoys

News

Facebook messenger net zo groot als WhatsApp

WhatsApp is niet langer de grootste messenger ter wereld. De berichtenapp moet deze eer sinds kort delen met Facebook messenger, die nu wereldwijd eveneens 1,2 miljard gebruikers kent. Dat heeft Facebook-topman David Marcus via het sociale netwerk bekendgemaakt. Benieuwd wat dit voor jou betekent? Kom ook naar het Social Messaging Event en ontdek hoe jij zakelijk kunt inspelen op deze trend!

NOS, BotBoys & TU Delft op Social Messaging Event

De eerste sprekers van Social Messaging zijn bekend! Tijdens het Frankwatching Event op 23 mei geeft Lara Ankersmit van de NOS prijs wat de recent gelanceerde chatbot NOS Update de organisatie heeft opgeleverd Benieuwd of de chatbot-trend een bubbel of een blijvertje is? Dé Nederlandse expert BotBoys (oprichter Vincent Ulmer) geeft antwoord! Verder vertelt Simone de Jong van TU Delft over de inzet van WhatsApp binnen de universiteit en onthult social messaging-expert Jarno Duursma hoe de toekomst van tech eruit ziet en welke kansen er voor bedrijven liggen. Bekijk het programma!

Save the date!

Frankwatching organiseert op 23 mei 2017 het event Social Messaging, een must voor iedereen die graag inspiratie wil opdoen op het gebied van social messengers for business. Wil jij weten hoe je deze nu én in de toekomst optimaal kunt inzetten, ben je benieuwd naar de insights en ervaringen van de beste messagingprofessionals en zoek je praktische do’s & don’ts? Mis dit event dan niet!

Hoe chatbots ons leven gaan veranderen

Chatbots gaan ons leven ingrijpend veranderen. Tenminste, dat zegt expert Jarno Duursma. Maar waarom zijn chatbots & virtual assistenten juist nu zo populair? Wat zijn de gevolgen voor de privacy en kleven er ook nadelen aan de inzet van geautomatiseerde gesprekspartners? Ontdek het in deze podcast!

Het aftellen is begonnen!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

“Ik heb nuttige tips & tricks op kunnen doen voor ons bedrijf om onze klanten beter te supporten.”

(Over het event ‘WhatsApp voor Bedrijven’)

Sharon Rietveld

Yourhosting

“Wat ik te weten ben gekomen is hoe we WhatsApp kunnen inzetten om onze klanten beter te kunnen helpen.”

(Over het event ‘WhatsApp voor Bedrijven’)

Maarten de Groot

Randstad

“Deze dag heeft zeker wat inspiratie teweeg gebracht!”

(Over het event ‘WhatsApp voor Bedrijven’)

Marloes Kuiper

Diaconessenhuis Utrecht