How to

ToolTip: Lyrics Plugin voor songteksten

0

[[image:binnen.jpg::right:1]]Muziek luisteren is een van mijn (andere) hobbies. Vandaag liep ik tegen Lyrics Plugin aan, een tool waarmee je songteksten kunt zien terwijl je naar een muzieknummer luistert. Het werkt echt onvoorstelbaar goed. Je kiest een nummer via WinAmp of Windows Media Player en de songtekst staat meteen bij het begin van het nummer al in beeld.

De tool heet Lyrics Plugin en bestemd voor Windows-gebruikers. Met Lyrics Plugin hoef je dus nooit meer op zoek naar songteksten, je luistert gewoon naar je favoriete songs en de songteksten worden op hetzelfde moment automatisch afgebeeld.

[[image:lyrics.jpg::center:0]]

Lyrics Plugin is een zogenaamde add-on en bestaat er zowel voor WinAmp als voor Windows Media Player. De tool heeft geen enkele moeite met Nederlandstalig reportoire, dus de beschikbare database met teksten is inmiddels gigantisch groot. En ontbreekt er toch een tekst, dan kun je die (helemaal Web 2.0!) zelf toevoegen.

[[image:lady.jpg::center:0]]

Lyrics Plugin is vrij van malware, advertenties en spyware. Een van de mooiste add-ons die ik op muziekgebied ooit tegenkwam.