Boek 365 dagen Klanthousiasme

365 dagen Klanthousiasme

F. Cats
Houden van Klanten
2018
Nederlandstalig
€ 24.53
0
0
0
0

Na het succes van de eerste 3 boeken van Feike Cats, Theorie bestaat niet!, Het Inspiratieboek voor Klanthousiasme en Verleuken kan iedereen heeft Klantgerichtheidspecialist Feike Cats een nieuw boek geschreven: ‘365 dagen Klanthousiasme!’

Klanthousiasme is de overtreffende trap van Klanttevredenheid. Het voelt positief en brengt een glimlach op het gezicht. Collega’s en Klanten merken dat. Iedereen weet dat medewerkers die het naar hun zin hebben, beter presteren. Plezier is de basis voor Klanthousiast werken. Vreemd genoeg staat dat in weinig in bedrijfs- en afdelingsplannen.

Enthousiaste Klanten vertellen door en komen graag bij uw organisatie. Net zoals enthousiaste medewerkers graag bij de organisatie blijven en hun enthousiasme uitstralen richting Klanten, Burgers en/of patiënten.

Enthousiasme is iets heel anders dan tevreden. Waarom gebruikt dan vrijwel iedereen in Nederland het woord “Klanttevredenheid”? Wie in staat is om het enthousiasme van medewerkers en Klanten te verhogen, gaat het een stuk makkelijker krijgen.

De titel van het boek geeft precies aan wat het doel is: 365 dagen Klanthousiasme bieden. Elke dag een tip om geïnspireerd te blijven, door te pakken en plezier te maken. Het boek is Feike Cats ten voeten uit: scherp, praktisch, inspirerend en voor iedereen te begrijpen en uit te voeren.

Waarom dit boek?
Feike Cats mag bij menig organisatie over de vloer komen en bespeurt dat er veel naar de geëigende paden wordt gekeken. Het is soms behoorlijk lastig om te helicopteren en écht Klantgericht te handelen. Tijds-, controle- en omzetdruk zijn daarvoor de grootste “vijanden”.

Feike Cats geeft aan dat enthousiasme iets heel anders is dan tevreden. Vrijwel iedereen weet dit, maar waarom gebruikt dan vrijwel iedereen in Nederland het woord “Klanttevredenheid”? En handelen ze niet naar het streven naar enthousiasme? Wie in staat is om het enthousiasme van medewerkers en Klanten te verhogen, gaat het een stuk makkelijker krijgen.

Volgens de schrijver wordt daarbij te vaak gekeken naar zaken die niet goed gaan, terwijl veel meer geleerd en gemotiveerd kan worden van zaken die wél goed gaan. Daar ligt de basis voor het succes. Coachen op pluspunten geeft veel meer energie en resultaat. Iedereen krijgt toch liever complimenten dan klachten?

Laat u 365 dagen inspireren op het gebied van Klanthousiasme. En ga er mee aan de slag. Met veel enthousiaste Klanten en collega’s als resultaat. Tel uit uw winst!Alle boeken