Boek Aandachtsmarketing

Aandachtsmarketing

Klaas Weima
S2 uitgevers
2019
€ 34.95
0
0
0
0

Genomineerd voor de PIM Marketing Literatuur Prijs 2020

Aandacht is de nieuwe valuta. Door uitpuilende mailboxen, ontplofte WhatsApp-groepen en een overdaad aan reclame is onze aandacht kostbaarder dan ooit.

Hoe zorg je als marketeer dat jouw boodschap nog opvalt? Mensen geven hun schaarse aandacht alleen nog uit aan merken die hun leven verrijken. Klaas Weima laat aan de hand van nieuw wetenschappelijk onderzoek en voorbeelden uit de praktijk zien hoe je wél aandacht voor jouw merk krijgt. Met als resultaat minder marketingverspilling, blijere klanten en een hogere bedrijfsresultaat.

• Aandachtsmarketing biedt een krachtige, eenvoudige en bewezen werkwijze om aandacht voor jouw merk te verdienen en geeft handvatten om direct aan de slag te gaan.

• Zes bewezen aandachtstrekkers: Ontdek met welke zes wetenschappelijk bewezen aandachtstrekkers je aandacht voor jouw merk trekt.

• Verdiende aandacht-canvas®: Ontwikkel met behulp van het Verdiende aandacht-canvas een onderscheidende en duurzame marketingstrategie.

• Vijftig interviews op het hoogste niveau: Raak geïnspireerd door de verhalen van de beste marketeers van Nederland.

‘Prik de vele marketinghypes door en het woord ‘aandacht’ blijft staan. Klaas beschrijft heel knap hoe en waarom aandachtsmarketing ook jouw volle aandacht verdient. Vlot en boeiend beschreven en goed onderbouwd.’ – Erik van Engelen, algemeen directeur a.i. Wildlands Zoo en marketeer of the year 2015

‘Aandachtsmarketing geeft een zeer interessante kijk hoe communicatie opvalt in je brein. Een aanrader voor elke marketeer die het beslissingsproces van mensen echt wil beïnvloeden.’ – Annemarie Joossen, CMO Marktplaats en 2dehands.be (eBay)

‘Het creëren en vasthouden van mijn aandacht is met dit boek goed gelukt.’ – Prof. dr. Henry Robben, hoogleraar marketing Nyenrode Business UniversiteitAlle boeken