E-book Agile Scrum Handboek

Agile Scrum Handboek

Nader Rad, Frank Turley
Van Haren Publishing B.V.
2018
Nederlandstalig
€ 26.45
0
0
0
0

Dit is een eenvoudige, gemakkelijk te begrijpen gids voor iedereen die het Agility concept en het Scrum framework wil leren. Het behandelt de onderliggende concepten en principes, samen met Scrum rollen en verantwoordelijkheden, gebeurtenissen, artifacts en schalingsbenaderingen. Ook komen algemene praktijken en technieken aan de orde.

– In plaats van lof te uiten voor Agility, concentreert het boek zich op het begrijpen van de ware betekenis ervan op een eenvoudige en consistente manier en bekijkt het de soorten projecten waarvoor het werkt en waarvoor mogelijk niet. Dit fundament helpt je de weg te vinden in dagelijkse problemen in de echte wereld.
– Het boek is een complete gids voor de kern van het Scrum framework, gebaseerd op de Scrum Guide (editie november 2017). Het behandelt alle rollen en verantwoordelijkheden, events en artifacts. Met een korte sectie over het schalen van Scrum.
– Er is een hoofdstuk over eXtreme Programming, dat is gebruikt als excuus om een aantal van de belangrijkste Agile werkwijzen en technieken, zoals Test Driven Development en Pair Programming, op een geïntegreerde manier te verkennen.
– Het vierde hoofdstuk is een overzicht van de DSDM® methodiek, dat voornamelijk gericht is op de aanpak en het beheer van scope en fixed-price contracten op een gestructureerde manier.
– In het laatste hoofdstuk staat een overzicht van Kanban en ScrumBan.

Dit boek is in lijn met het certificeringsprogramma van EXIN Agile Scrum Foundation.

Ook verkrijgbaar als boek.Alle boeken