E-book Blufcursus voor eerlijke mensen

Blufcursus voor eerlijke mensen

Caro van Roon
Business Contact
2020
Nederlandstalig
€ 9.99
0
0
0
0

In ‘Blufcursus voor eerlijke mensen’ rekent Caro van Roon af met het beeld dat je moet liegen om te bluffen. Bluffen is een sociale vaardigheid waar je veel aan hebt. Door resultaatgericht te bluffen vergroot je de kans dat je de baan, die ene opdracht of dat gewilde project wél binnenhaalt. En dat kan prima zonder te liegen en jezelf anders voor te doen dan je werkelijk bent.

Vrouwen blijken nog altijd meer moeite te hebben om hun kwaliteiten en behaalde resultaten effectief te belichten dan mannen. Toch loopt ook menig man ertegen aan dat hij in zijn werk niet blufvaardig genoeg is om datgene te bereiken wat hij graag wil.

‘Blufcursus voor eerlijke mensen’ geeft een verfrissend perspectief op zakelijke gesprekken, levert nieuwe inzichten op over zowel je eigen gedrag als dat van je gesprekspartner(s) en leert je de spelregels die je nodig hebt om overtuigend te bluffen om je doel te bereiken. De vele tips en oefeningen in dit boek voorzien je van de tools om effectief je ambities over te brengen. Pas ze toe, zodat je regelmatig in de spotlights staat en daar dan ook voluit van kunt genieten.

Ook verkrijgbaar als boek.Alle boeken