Boek Calimeromarketing 3.0

Calimeromarketing 3.0

K. Romme
Scriptum
2014
Nederlandstalig
€ 23,50
0
0
0
0

De opvolger van de bestseller Calimeromarketing
De Calimeromarketingboeken zijn al bijna tien jaar de door Nederlandse ondernemers meest gekochte én gelezen marketingboeken. Wars van moeilijke theorieën en ingewikkelde modellen gaan ze terug naar waar marketing echt om draait. Uitgaan van uw eigen kracht en zorgen dat mensen of organisaties juist met u zaken willen en blijven doen.

Na de bestsellers Calimeromarketing uit 2004 en Calimeromarketing 2.0 uit 2009 leven we inmiddels in de 3.0-netwerkeconomie. Een tijd die slimme ondernemers (en werknemers die zich ondernemer voelen) enorme kansen biedt. Maar ook een tijd waarin internet steeds belangrijker is geworden in de strijd om de klant. Wilt u weten hoe u met eenvoudige marketing, en met een Calimerobudget, ervoor zorgt dat klanten zelf bedenken dat ze juist met uw bedrijf zaken willen doen? Dan gaat de tijd die u stopt in dit boek lezen u geld opleveren.

Karen Romme werd in 1991 ondernemer en werkt vanuit een eigen crossmediabedrijf aan het ondernemender maken van Nederland. Sinds begin deze eeuw schreef ze meer dan tien boeken voor ondernemers én voor mensen die ondernemer willen worden. De afgelopen tien jaar inspireerde ze meer dan 100.000 ondernemers met haar boeken, presentaties en workshops over Calimeromarketing.

Calimeromarketing 3.0 laat u ontdekken hoe eenvoudig marketing kan zijn.Alle boeken