E-book Carrière Geheimen

Carrière Geheimen

Julia Hart
Futuro Uitgevers
2018
Nederlandstalig
€ 9.99
0
0
0
0

Op de (stressvolle) werkvloer van het bedrijfsleven worden anno nu hoge eisen gesteld. Dan is het maar al te makkelijk overdonderd te worden door de gebeurtenissen om je heen. Wat is er voor nodig om te slagen op de corporate werkvloer? Hoe vermijd jij wèl de valkuilen die eenieder aan het begin van zijn, of haar, carrière op hun weg vindt?

Bij de onzekerheid over je wat je volgende stap moet zijn, is een eigen persoonlijke coach die je omstandigheden begrijpelijk maakt en je vooruit helpt, van onschatbare waarde. In Carrière Geheimen brengt Julia Hart, professioneel coach en veteraan uit het bedrijfsleven, aan de hand van eigen ervaringen op de werkvloer en uit haar praktijk, helderheid en adviezen voor iedereen.

Carrière Geheimen is een boek met een praktische en duidelijke uitleg, met voorbeelden uit het dagelijks leven hoe anderen zich door problemen hebben gewerkt. Dit wordt aangevuld met makkelijk door je zelf toe te passen oefeningen, die van Carrière Geheimen een “must-have’ voor de ambitieuze professional maken.

Ook verkrijgbaar als boek.Alle boeken