Boek Communicatieverhaal halen 2018-2019

Communicatieverhaal halen 2018-2019

P. van Leeuwen
Uitgeverij Het Boekenschap
2018
Nederlandstalig
€ 26.95
0
0
0
0

Kijk door de ogen van Charles Groenhuijsen, Alex Aiken, Jacques Wallage en vele andere communicatieexperts en voel hun zorgen, proef hun oplossingen en ontdek inspirerende best practises van publieke communicatie rondom maatschappelijke thema’s.

Deze vierde editie van ‘Communicatieverhaal halen’ laat zien hoe belangrijk professioneel communiceren is. Of het nu gaat om duurzaamheid, nepnieuws of burgerparticipatie: het gaat altijd om oprechte aandacht, luisteren naar elkaar en vertalen naar de praktijk.

Communicatieman Arjen P. van Leeuwen bundelde de beste verhalen in dit boek. Geniet, deel en vertel verder!

Arjen P. van Leeuwen: “Ik geloof in de kracht en het delen van goede verhalen. Waarom alleen je eigen verhaal delen, als je de ander kunt inspireren met een mooi verhaal dat ertoe doet! Daarom bundel ik, met fantastische support van het team van Het Boekenschap, ook dit jaar weer heel veel mooie verhalen en visies.”

Communicatie en storytelling zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en de kern van ‘Communicatieverhaal halen’. In korte en kernachtige verhalen lees je alles wat je als (toekomstig) communicatieadviseur voor of in het publieke domein wilt weten. De Galjaardcommissie probeert, in samenwerking met de regiojury’s, steeds weer mooie, nieuwe verhalen te verleiden om ook gedeeld te mogen worden met de rest van Nederland. De prijs winnen, zo weet ik uit eigen ervaring, is prachtig. Het hierdoor mogen delen van een mooi verhaal, een pakkende aanpak en bijzondere resultaten geeft nóg meer voldoening.

Ik ben zo trots op deze vierde editie; nog meer mooie verhalen én voor het eerst dit keer verpakt in een prachtige hardcover-uitvoering. Graag bedank ik ieder die dit mogelijk hebben gemaakt, waaronder negentien Galjaardparels 2018. Ook dank aan de vijfentwintig smaakmakers met hun visie op het communicatievak. In deze editie staan natuurlijk de winnaar van de jury- en publieksprijs en de andere vier finalisten. Met nog tal van andere Galjaardparels en smaakmakers heb je met deze editie ook weer goud in handen. Delen, leren en inspireren. Met prachtige Galjaardverhalen, inspirerende smaakmakers en de Galjaardlezingen van Alex Aiken, Lot van Hooijdonk én Jacques Wallage ga je veel plezier beleven. Geniet!

Arjen P. van LeeuwenAlle boeken