Boek Communiceren

Communiceren

F.R. Oomkes, A. Garner, Robin Oomkes
Boom Uitgevers Amsterdam
2021
Nederlandstalig
€ 41.95
0
0
0
0

Heel weinig mensen zijn volleerd in het leggen van contacten, het voeren van een goed gesprek en het verdiepen van relaties. Gelukkig is communiceren te leren! Voor succesvol contact met anderen heb je namelijk bepaalde communicatievaardigheden nodig. Dit boek leert je om contact te maken, te houden én te verdiepen.

Communiceren geeft heldere inzichten in algemene communicatievaardigheden. Alle basisvaardigheden komen in het boek aan bod, zoals goede vragen stellen, non-verbaal communiceren, overtuigen en omgaan met conflicten. De theorie is toegankelijk geschreven en toepasbaar op werk- en privésituaties. Elk hoofdstuk sluit af met een samenvatting en opdrachten.

Geheel herzien en geactualiseerd met een nieuw hoofdstuk over interculturele communicatie.
De bijbehorende website met het online boek, achtergrondinformatie en video’s voor de student en extra oefenmateriaal voor de docent. Bovendien biedt de website de Dialogue Trainer: een interactieve tool waarmee je gespreksvaardigheden kunt oefenen, o.a. over omgaan met conflicten en feedback geven.

Geschikt voor studenten in het hoger onderwijs die een opleiding volgen waarbij gesprekstechnieken een belangrijke competentie zijn voor de toekomstige beroepspraktijk.Alle boeken