Boek Consumentengedrag

Consumentengedrag

A.T.A.M. Nederstigt, Th.B.C. Poiesz
Noordhoff
2018
Nederlandstalig
€ 67.95
0
0
0
0

Begrijp de klant: het is de basis voor succesvolle marketing! Consumentengedrag geeft studenten inzicht in het gedrag van de consument en de invloed van zijn (online) omgeving. De belangrijkste drijfveren van consumenten komen aan bod, evenals de wisselwerking tussen marketing en consumentengedrag. Consumentengedrag legt uit hoe een marketeer op basis van deze informatie goed gefundeerde beslissingen kan nemen.

Op de website bij Consumentengedrag staan voor studenten het e-book, toetsvragen en tests. Voor docenten zijn er figuren uit het boek, achtergrondinformatie en Toets-op-Maat met extra docentenvragen.

Het boek start met een flowchart waarin de interactie tussen consument, omgeving en marketingaanbod is uitgewerkt. In deze nieuwe editie is vanzelfsprekend aandacht voor de ontwikkelingen en trends op het gebied van online koopgedrag en social media, maar ook voor onderwerpen als big data, neuromarketing, onbewust gedrag en Customer Journey Mapping. Daarnaast zijn de hoofdstukken ‘Toekomstig consumentengedrag’ en ‘Maatschappelijke ontwikkelingen en trends’ volledig herzien.

Consumentengedrag is uitermate geschikt voor hbo-opleidingen in de richtingen marketing en communicatie, maar kan ook ingezet worden bij opleidingen als Small Business & Retailmanagement en Toegepaste psychologie.Alle boeken