Boek Content organizing in de praktijk

Content organizing in de praktijk

A. de Heer
Academic Service
2013
Nederlandstalig
€ 40.95
0
0
0
0

Content is de sleutel voor een effectieve interactie met uw klanten. Door content strategisch in te zetten, wordt elke klantcontact zorgvuldig ondersteund, zijn klanten meer tevreden en wordt waarde aan uw organisatie toegevoegd. Waarde maken met content kan alleen met een goede contentstrategie en met de juiste contentinstrumenten.

Het boek ‘Content organizing in de praktijk’ biedt de lezer de meest doordachte methodieken, modellen en de laatste ontwikkelingen op het vakgebied van content organizing.

Behandeld worden onder andere de klantcontactstrategie, de content- waarin verschillende niveaus – van basis tot thought leader – naast elkaar worden gezet. De contentstrategie wordt vertaald naar de kanaalstrategie. Ook wordt beschreven hoe het klantcommunicatieproces (customer journeys) contentmatig kan worden ondersteund.

In deze nieuwe editie ligt een zwaarder accent op de contentstrategie, contentmanagement en de integratie van social media binnen alle bestaande kanalen. Ook zijn er praktijkcases opgenomen waarin geschetst is waar sectoren staan binnen het vakgebied Content Organizing.Alle boeken