Boek De Online Scorecard 3.0

De Online Scorecard 3.0

J. Steins Bisschop, G.J. Smits, M. van Reijsen
Pearson Education NL
2014
Nederlandstalig
€ 26.95
0
0
0
0

Ondernemingen die in het online domein actief zijn zonder een goed doordachte opzet schieten tekort. De Online Scorecard is een belangrijk hulpmiddel om de effectiviteit en winstgevendheid van online activiteiten te meten, te verantwoorden en te verbeteren.

De Online Scorecard 3.0 geeft inzicht in hoe een organisatie een succesvolle strategie in een online omgeving kan realiseren. De auteurs beschrijven de veelgebruikte termen, indicatoren, modellen en technologieën en brengen ze met elkaar in ver­band. Daarbij baseren zij zich op betrouwbare bron­nen als Nielsen, Google Academy, Jungle Minds, MarketingFacts en Frankwatching. Hoe de online scorecard werkt in de praktijk wordt toegelicht aan de hand van interviews met inspirerende spelers die ermee hebben gewerkt, zoals Marijn de Wit (Bol.com), Martijn van der Zee (KLM) en Oscar Diele (TNT).

Opdrachten, infographics en een heldere structuur maken dit boek ook geschikt als studieboek. Het is van belang voor e-commerce geïnteresseerden, (e-commerce) managers, studenten en docenten aan het hoger onderwijs.Alle boeken