Boek De vijf stappen naar een betekenisvol merk

De vijf stappen naar een betekenisvol merk

M.A. Jansen
Boom Uitgevers Amsterdam
2015
Nederlandstalig
€ 26,50
0
0
0
0

Is jouw merk een rebel, een wijze, een magiër of heeft het meer weg van een ontdekker of strijder? Dit boek legt uit wat deze en andere archetypen inhouden en hoe je je merk ermee kunt laten aansluiten op de wensen en behoeften van je doelgroep.

Een merk is betekenisvol als het extern relevant is en intern inspireert. Archetypen helpen om de drijfveren en aspiraties van jouw doelgroep en organisatie te doorgronden. Ze bieden concrete handvatten om een sterk merk te ontwikkelen. Aan de hand van een praktisch en gedetailleerd stappenplan kun je nu zelf aan de slag om een archetypisch en dus betekenisvol merk te creëren.

‘Een must read voor brandmanagers die de unieke kracht van hun merk echt willen begrijpen en nog meer betekenis willen geven.’ – Ingrid Nagtzaam (Manager Branding, Advertising & Media – Essent)

‘De theoretische bagage, aansprekende voorbeelden en praktische aanpak in dit boek zorgen dat je meteen met jouw merk aan de slag wil gaan.’ – Martin Kuipers (Directievoorzitter – Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier)

‘Merken zijn in ontwikkeling en het is meer dan ooit belangrijk om ze levend te houden. Michel Jansen laat op toegankelijke en concrete wijze zien hoe je dat doet.’ – Janet Katerberg (Manager Communicatie – AVEBE GROUP)Alle boeken