Boek Dienstenmarketingmanagement

Dienstenmarketingmanagement

W. de Vries jr., Ton Borchert
Noordhoff
2018
Nederlandstalig
€ 62.95
0
0
0
0

‘Dienstenmarketingmanagement’ is al 25 jaar het standaardwerk voor marketingmanagement in de dienstensector. Het boek biedt een gestructureerd overzicht van de ontwikkeling en uitvoering van marketingbeleid bij dienstverleners. In acht hoofdstukken worden modellen en theorieën behandeld die in het laatste hoofdstuk het gezamenlijke (diensten)marketingplan vormen. Het uitgangspunt van het boek is het schrijven van een marketingplan en/of scriptie aan de hand van modellen en theorieën. Daarnaast geeft het inzicht in de ontwikkeling en uitvoering van marketingbeleid bij dienstverleners, zoals banken, verzekeraars, uitzendbureaus, ziekenhuizen en het onderwijs.

Nieuw in deze zevende editie is een hoofdstuk over de marketingmix en de opzet van de omgevingsanalyse. Ook is er meer aandacht voor eventuele scriptieonderwerpen en te combineren modellen. Nieuwe termen en referrals retourzending, credibility, vlogs en blockchains zijn opgenomen.

‘Dienstenmarketingmanagement’ is geschikt voor uiteenlopende hbo-opleidingen waaronder Commerciële Economie, Media- en entertainmentmanagement en Small Business en Retail Management

Op de website biedt de uitgever digitale ondersteuning voor studenten en docenten bij dit boek. De unieke code voor in dit boek geeft toegang tot onder andere:
– Toetsvragen met feedback
– PowerPoints met figuren en getallen
– Toets-op-maat voor docentenAlle boeken