Boek Digital Hero

Digital Hero

Vincent Gill
NUBIZ
2023
€ 39.99
0
0
0
0

Het ontwikkelen van een website, webshop of app is een veelzijdig proces waarbij verschillende disciplines en vaardigheden een rol spelen. Van strategie en design tot acquisitie en conversieoptimalisatie. Die kennis is vaak niet in één persoon verenigd, maar verdeeld over een multidisciplinair team van specialisten.

Dit boek brengt voor het eerst al die kennis samen in één praktische handleiding. In 30 lessen, verdeeld over 6 categorieën leer je alles wat je moet weten over het succesvol ontwikkelen en lanceren van digitale producten. En dankzij het slimme Hero Wheel heb je in één oogopslag een goed overzicht van de 30 onderdelen en hun samenhang.

Dit boek geeft studenten, starters en trainees binnen het digitale vakgebied een vliegende start. Met behulp van de 30 essentiële lessen ontwikkel je in no time een stevig fundament – van digital zero naar digital hero! Ook meer ervaren specialisten kunnen dankzij dit boek hun kennis verbreden van I- naar T-shaped en daardoor probleemloos samenwerken met andere teamleden en hun rol binnen het team verstevigen.

Dit boek is bovendien onmisbaar voor managers die een multidisciplinair team aansturen en het hele traject willen begrijpen en overzien. Het boek bevat talloze templates, technieken en praktische richtlijnen waarmee je direct zelf aan de slag kunt. Ruim 20 merken en agencies en meer dan 20 experts hebben een bijdrage geleverd aan dit boek!Alle boeken