Boek Dirty Desk Day

Dirty Desk Day

J. van de Goor
Uitgeverij Thema
2015
Nederlandstalig
€ 14.95
0
0
0
0

Heb jij het óók zo gehad met de dagelijkse sleur op het werk? Zijn regels, procedures en vergaderingen echte energievreters geworden? Kunnen jij en je collega’s wel een positieve boost gebruiken? Of heb je af en toe gewoon zin in een verfrissend tussendoortje?

Met ‘Dirty Desk Day’ heb je elke dag meer energie en plezier op het werk. Geen ingewikkeld gedoe, maar gewoon een boek vol direct-doen opdrachten voor meer zin, fun, verwondering, speelsheid en betrokkenheid op het werk. Voor jou alleen, samen met collega’s, of je hele team. Prettig gestoord, patroondoorbrekend èn met direct resultaat.

Jacky van de Goor werkt als organisatieadviseur, trainer, onderzoeker en auteur (‘Hartelijk georganiseerd’, 2011) aan vitale organisaties. Zij is gefascineerd door de manier waarop we op het werk gewoontes creëren waar niemand gelukkig van wordt, en waar we hopeloos in vast komen te zitten – magisch en tragisch. In haar werk richt zij zich op het doorbreken van deze verstikkende patronen, om ruimte te maken voor zin en energie.

Geïllustreerd door Mocking Grafisch Ontwerp.Alle boeken