Boek Don’t Make Me Think! – Revisited (Engels)

Don’t Make Me Think! – Revisited (Engels)

S. Krug
Prentice Hall
2014
Engelstalig
€ 47.79
0
0
0
0

Het is een vaststaand feit dat mensen u website niet gebruiken als ze er hun weg niet in kunnen vinden. Overal ter wereld zetten bedrijven hun geld en hun toekomst op het spel op hun websites. Mensen met weinig of geen ervaring zijn verantwoordelijk voor deze big-budget projecten en toegankelijkheid van de site is plotseling een hot-button, bottom-line issue.

Dit boek is voor de mensen in de loopgraven, de ontwerpers, de programmeurs, de webmasters, de projectmanagers, de marketingmensen en de mensen die de rekeningen ondertekenen. Krugs helder verklarende en makkelijk op te nemen principes zullen u helpen met zowel het stellen van de juiste vragen aan de experts die u inhuurt en praktische antwoorden zodat u moeilijke technische, esthetische en structurele beslissingen kunt nemen.

In deze nieuwe editie heeft de auteur onderwerpen toegevoegd, onder meer over usability voor mobiele applicaties: onderhoudend en gevuld met inzichten en praktisch advies. Wees niet verrast als het de manier waarop u denkt over webdesign compleet verandert.Alle boeken