Boek Economie van Experiences, 4e editie

Economie van Experiences, 4e editie

A. Boswijk, E. Peelen, S. Olthof
Pearson Education NL
2015
Nederlandstalig
€ 46,50
0
0
0
0

‘Economie van experiences’ laat het veranderingsproces zien waarin we maatschappelijk gezien verkeren en waar we op zoek zijn naar nieuwe vormen van waardecreatie zoals de ‘experience economy’ daar een eerste symptoom en een uiting van is.

De economie van experiences is meer dan ‘voed mij’, ‘vermaak mij’, ‘geef mijn leven betekenis’. Bedrijven en organisaties kunnen een rol van betekenis spelen in het ondersteunen van het individu om zijn eigen weg te vinden. Dit boek gaat in essentie over nieuwe vormen van waardecreatie waarbij de mens in zijn sociaal culturele context centraal staat. De klant beleving, de betekenis en de waarde voor de klant staan voorop.

Nieuw in deze editie
Deze editie is volledig geactualiseerd. Zo sluit de inhoud aan bij de huidige psychologische inzichten evenals de economische issues en uitdagingen van vandaag de dag. Daarnaast sluiten de hoofdstukken nu nog consistenter op elkaar aan. Ten slotte zijn er nieuwe voorbeelden en actuele cases opgenomen over onder meer Airbnb, Uber en het digitale Anne Frank Huis.

Doelgroep
Het boek is geschikt voor studenten in het hoger onderwijs.Alle boeken