Boek Experttips voor contentmarketing met rendement

Experttips voor contentmarketing met rendement

Esther van Vondel
Expertboek
2017
Nederlandstalig
€ 20
0
0
0
0

Je wilt verkopen aan de juiste mensen. Deze mensen moeten echter wel weten dat jouw bedrijf er is, wat jij doet en dat je er speciaal voor hen bent. Het is jouw taak om deze mensen te bereiken. Met het juiste content-marketingsysteem bereik je mensen tot ver buiten jouw netwerk. Je deelt jouw aanbod, kennis, visie en alle andere informatie met mensen overal ter wereld. Je hoeft hen niet meer persoonlijk te kennen. Naamsbekendheid vergaren was nog nooit zo laagdrempelig! Maar hoe doe je dat nou effectief?

In dit boek vind je 50 praktische tips voor contentmarketing met rendement. Want zonder strategie ben je overgeleverd aan willekeurige effecten en toeval. Terwijl je als ondernemer juist graag zoveel mogelijk sturing geeft aan je bedrijfsresultaten. De tips uit dit boek helpen je daarbij.

De door Esther ontwikkelde CONTENT-methode helpt je om een content-marketingsysteem voor jouw bedrijf op te zetten. In 7 stappen ga je praktisch aan de slag om de beste klanten aan te trekken.

Met superhandig digitaal werkboek!

“Esther van Vondel is een ervaren marketeer en eersteklas blogger, die zonder aarzeling haar kennis en kunde beschikbaar maakt voor elke beginner of gevorderde content creator die nu eindelijk eens precies wil weten hoe het met contentmarketing zit.” – Arjan Yspeert, marketingstrateegAlle boeken