Boek Handboek Online Marketing 7 (#HOM7)

Handboek Online Marketing 7 (#HOM7)

P. Petersen
Van Duuren Media
2020
Nederlandstalig
€ 39.99
0
0
0
0

Dit praktische studie- en managementboek is in zijn zevende editie vernieuwd en nog completer gemaakt. Nieuwe inzichten, cijfers en ontwikkelingen van invloed op de online marketingmix, komen uitgebreid aan bod.

Het ‘Handboek Online Marketing 7e editie’ verschaft je als (toekomstig) onlinemarketeer zowel de theoretische grondslagen als de praktische tools om een effectieve onlinemarketingstrategie te ontwikkelen en uit te voeren. Doorspektmet voorbeelden uit de praktijk laat Patrick Petersen zien hoe onlinemarketing bedacht en uitgevoerd kan worden om effectief te zijn.

Het is een praktisch en crossmediaal boek met op de ondersteunende website veel extra video’s, interviews, extra webinars, kleurrijke modellen en opvallende cases. Het boek kent bovendien bijdragen van experts die de strategische visie op gebied van online marketing tot ver in de toekomst brengen. Leerzaam én inspirerend.

Een greep uit de inhoud:
– Cases en interviews
– Inzichten in de toekomstontwikkeling in de marketing- en communicatiesector
– Een uitgebreid hoofdstuk over contentstrategie, mobile en mixed reality, conversie en e-commerce, online engagement en influencermarketing
– Een uitbreiding op gebied van e-commerce, online conversie en weboptimalisatie
– Een uitgebreid hoofdstuk over marketing voor sociale media, social business, mobile marketing en de mixed reality-ontwikkelingen
– Nieuwe strategische marketingmodellen
– Geactualiseerde cijfers en marketingonderzoekenAlle boeken