Boek Handboek Online Redactie

Handboek Online Redactie

Geert Poort, Corona de Wert
Van Duuren Management
2019
€ 35.99
0
0
0
0

Contentcreatie is een multidisciplinair vak geworden. Als online content- of communicatiespecialist wil je dáár scoren waar de (toekomstige) klanten van jouw organisatie zich bevinden. Daarom ben je dagelijks druk met het optimaliseren van websites, webshops en sociale media, het creëren van content die matcht met klantbehoeften. In woord, beeld en geluid. Haal jij het maximale uit je werk? Dit Handboek Online Redactie geeft je houvast.

Wie professioneel met online communicatie aan de slag is, ontwikkelt content die een bijdrage levert aan het realiseren van organisatiedoelen. Dit boek biedt handvatten voor het creëren en perfectioneren van content voor websites, sociale media, zoekmachines en conversie. Ook helpt het je bij het bouwen van een uitgekiende online strategie, een solide beheerorganisatie en een weloverwogen evaluatieplan. Het Handboek Online Redactie is een múst voor iedereen die meer wil halen uit online communicatie.

– Voor copywriters, contentspecialisten, communicatieadviseurs en studenten communicatie.
– De laatste ontwikkelingen in het vakgebied, getoetst in en vertaald naar de werkpraktijk.
– De geactualiseerde en uitgebreide opvolger van de bestseller ‘Handboek Webredactie’

Het Handboek Online Redactie is de uitgebreide en volledig geactualiseerde opvolger van het Handboek webredactie. Van dit boek – van dezelfde auteurs – werden meer dan 9.000 exemplaren verkocht.

Over het Handboek webredactie:

‘Zeer behulpzaam bij het ontwikkelen van een web- en contentstrategie en een heldere boodschapstrategie voor sociale media. Daarnaast biedt het houvast bij de vertaling van strategische issues naar bruikbare toepassingen voor de hedendaagse praktijk.’
Ron van der Jagt, voormalig voorzitter van Logeion

‘Bondig, deskundig, helder, goed te gebruiken als naslagwerk en bovenal: duidelijk gebaseerd op veel praktijkervaring.’
Ewoud Sanders, Journalist voor onder meer NRC Handelsblad, E-Data en Onze Taal

‘Geschreven door twee doorgewinterde communicatieadviseurs met jarenlange ervaring, ook in het geven van trainingen over hun vakgebied.’
MarketingtribuneAlle boeken