Boek Hardcore Hunter

Hardcore Hunter

Michael van Wier
Guardians
2019
Nederlandstalig
€ 99.46
0
0
0
0

Het is vreemd dat er nooit een boek is geschreven dat echt alle onderdelen van het verkoopvak in zich heeft én zich alleen richt op het binnenhalen van nieuwe en waardevolle klanten. Daarbij is slechts 5% van de inhoud van de meeste salesboeken echt interessant en beschrijven ze meestal maar een klein deel van het verkoopvak. Zonde van je tijd en geld. Tot nu dus!

Het enige boek dat je hoeft te lezen: Hardcore Hunter is echt het enige boek wat je hoeft te lezen als (beginnende)verkoper. Het legt in duidelijke taal, kort, krachtig en stap voor stap uit hoe je waardevolle nieuwe klanten binnenhaalt. Dit boek is voor iedereen die zich willen ontwikkelen tot topverkoper.

Bespaar 15 jaar van je leven en € 15.000 aan boeken en trainingen: Het boek is geschreven o.b.v. 17 jaar verkoop ervaring bij software bedrijven, 5 jaar intensief onderzoek naar 120 jaar verkoop historie, honderden boeken over sales en psychologie te hebben gelezen en tientallen sales trainingen. Bespaar 15 jaar van je leven en 15.000 euro aan boeken en trainingen. Koop Hardcore Hunter vandaag nog. Wellicht de beste beslissing die je dit jaar maakt.Alle boeken