Boek Hoe groen is jouw gras?

Hoe groen is jouw gras?

Ester de Bruine, Roderik Bender
Boom
2015
€ 22.95
0
0
0
0

Reorganisaties, onmogelijke targets, een baas die geen waardering heeft voor wat jij doet of gewoon werk waar je op uitgekeken bent. Maar liefst 40% van de werknemers verlangt regelmatig naar een andere baan.

De oplossing van loopbaancoaches ligt voor de hand: volg je passie! Is het dan een kwestie van durf, of heb jegewoon gelijk dat je op je hoede bent?

Dit boek helpt je om verder te kijken dan die eenvoudige oplossing. En zo te voorkomen dat je achteraf teleurgesteld bent, omdat je helemaal niet vond wat je zocht of je oude valkuilen meeneemt naar een nieuwe baan.

Onderzoek met dit boek waar je wél invloed op kunt uitoefenen. Hoe je met kleine en slimme bijsturingen kunt bereiken dat je het al veel beter naar je zin hebt, en je gras iets groener kunt maken. En leer vooral er zelf anders in te staan; je frustratie en angst te bestrijden door gezonder te denken. Ontwikkel tenslotte een realistisch Plan B, waardoor je met meer rust, durf en relativering in je werk kunt staan.

‘Aanrader als je je niet lekker of zwaar beroerd voelt in je baan:vol praktische handvatten en voorbeelden hoe je je baan leuker kan maken, reëler kan gaan denken en kan werken aan een plan B.’ – Karin de Galan, oprichter/directeur van de Galan School voor Training

‘Nadenken over de toekomst van je eigen werk, dat zouden meer mensen moeten doen. Fijner werken betekent beter leven. Dit boek helpt je op weg.’ – Frank Kalshoven, directeur De Argumenten fabriek en Volkskrant columnistAlle boeken