Boek Hoe word je alles?

Hoe word je alles?

Emilie Wapnick
Kosmos Uitgevers
2018
Nederlandstalig
€ 20.99
0
0
0
0

Wat wil je later worden als je groot bent? Die vraag hebben we allemaal als kind gekregen. Het lijkt een onschuldige vraag, maar het is er een die onbedoelde gevolgen heeft. Je kunt het gevoel krijgen dat je moet kiezen voor die ene baan, die ene passie, dat ene doel. Maar niets is minder waar. Want wie zegt dat je daadwerkelijk moet kiezen?

Wie veel interesses, plannen en een lange bucketlist heeft, is daarom nog geen flierefluiter, geen ongeleid projectiel. Ongebreidelde nieuwsgierigheid wijst niet op een versplinterde of wispelturige persoonlijkheid. Het betekent dat je een multipotentialite bent: iemand met veel interesses en creatieve drive. En dat is meteen je grootste kracht.

In Hoe word je alles? helpt Emilie Wapnick je om je passies en talenten in je voordeel te gebruiken. In plaats van het advies om je te specialiseren, een niche op te zoeken of duizenden uren ervaring op te doen op een specifiek gebied, reikt Wapnick een praktisch raamwerk aan waarmee je je leven en broodwinning kunt opbouwen rondom AL je passies. Zo kun je alles worden waar je altijd van gedroomd hebt!Alle boeken