Boek Hoe word je CEO? De 3 allesbepalende succesfactoren

Hoe word je CEO? De 3 allesbepalende succesfactoren

R. Knegtmans
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
2014
Nederlandstalig
€ 21.99
0
0
0
0

‘Je wordt aangenomen op wat je kunt, en ontslagen om wie je bent’ – Henk Breukink – Beroepscommissaris en executive coach

Als u nu carrière wilt maken en de ambitie hebt om bijvoorbeeld CEO te worden, kunt u allang niet meer volstaan met een goed stel hersens en een set imponerende competenties. Het is ook zaak te focussen op wie u bent en wat u drijft. De vraag is hoe u dat op een zinvolle en verantwoorde manier doet.

Want uw talenten richten naar uw drijfveren is niet langer luxe maar bittere noodzaak in de arbeidsmarkt van de (nabije) toekomst. De veranderende markt vraagt meer dan ooit om passie en bevlogenheid.

In ‘Hoe word je CEO?’ geeft headhunter Ralf Knegtmans zijn visie op de drie allesbepalende succesfactoren om door te kunnen breken als talent. Maar hij laat ook zien hoe het ‘veld’ bestaande uit CEO’s, wetenschappers en practice leaders daar tegenaan kijkt.

Met interviews en input van Feike Sijbesma (DSM), Herna Verhagen (PostNL), Tex Gunning (TNT), Daniël Ropers (Bol.com), Bernard Wientjes (VNO/NCW) en vele anderen.Alle boeken