Boek In De Wolken – Handboek Online Ondernemen

In De Wolken – Handboek Online Ondernemen

Corien Oenema
2020
Nederlands
0
0
0
0

In De Wolken is het handboek voor online ondernemen en hoe online ondernemen impact, geluk en vrijheid creëert – en hoe jij dat ook bereikt.

Inclusief 30 daagse online cursus Cloud Company Kickstart plus werkboek.

In dit praktische en inspirerende handboek online ondernemen biedt Corien Oenema een 30 daagse Kickstart naar impact, geluk en vrijheid.

Ben jij er klaar voor om je droom te realiseren? Corien Oenema gelooft dat iedereen met een eigen online hoofdkantoor en de juiste mindset ongelimiteerde mogelijkheden heeft. En met het inzetten van zijn kennis en vaardigheden impact creëert en die verandering brengt waar de wereld naar verlangt.

Met haar bewezen succesformule biedt Corien Oenema een inspirerende en praktische handleiding voor een betekenisvol en winstgevend online bedrijf. Wat uiteindelijk leidt tot ondernemen waar en wanneer jij wilt, met een bedrijf dat voor jou 24/7 aan het werk is en geld verdient, met het ultieme resultaat: ondernemersvrijheid.
Met IN DE WOLKEN kunnen lezers in 7 stappen de transformatie maken naar online ondernemerschap en het realiseren van hun droombedrijf.Alle boeken