Boek Inleiding SPSS 26

Inleiding SPSS 26

E. Huizingh
Boom Uitgevers Amsterdam
2020
Nederlandstalig
€ 46.95
0
0
0
0

De leerboeken ‘Inleiding SPSS’ van Eelko Huizingh zijn al jaren de meest succesvolle leerboeken over SPSS die worden gebruikt in het hoger onderwijs.

Deze druk van ‘Inleiding SPSS’ is bestemd voor versie IBM SPSS Statistics 26 van dit bekende programma voor het analyseren van statistische gegevens. Dit boek bouwt voort op het succes van de voorgaande drukken voor oudere versies van SPSS en is geheel aangepast aan de nieuwe mogelijkheden en opbouw van versie 26.

De inhoud van deze boeken is gebaseerd op een in de praktijk bewezen didactische formule: veel aandacht voor de keuze van analysemethoden, met heldere uitleg over de IBM SPSS Statistics-uitvoer en de interpretatie; uitleg van de belangrijkste functies; voorbeelden die aansluiten bij de beroepspraktijk; schermafbeeldingen die de lezer bevestigen of hij op de juiste weg is met het zelf doorlopen van de voorbeelden in IBM SPSS Statistics; uitgebreide uitleg over het maken van grafieken; met een structuur die zelfstandig werken door studenten mogelijk maakt.Alle boeken