Boek Innovatie jij.nu

Innovatie jij.nu

Henk Volberda, Kevin Heij en Menno Bosma
Management Impact
2019
Nederlandstalig
€ 32.50
0
0
0
0

De snelle veranderingen in de vierde industriële revolutie leiden tot angst en onzekerheid. Werknemers zijn bang dat robots hun baan inpikken, werkgevers dat hun businessmodel in één klap achterhaald raakt. Vroeg of laat krijgt iedereen ermee te maken. Er is maar één antwoord: ‘Innovatie jij.nu’, innovatie die vanuit de medewerker en de manager komt.

Succesvol innoveren, zo hebben talloze studies intussen aangetoond, is meer dan investeren in onderzoek, ontwikkeling, ICT en het aanvragen van zoveel mogelijk patenten. De inrichting van de organisatie, de aard van het leiderschap en het gehanteerde besturingsmodel zijn minstens zo belangrijk voor succes.

Dit boek laat zien hoe je in de rol van medewerker of manager, van klant of consument, van student of onderzoeker succesvol kunt innoveren, zowel op individueel als op organisatieniveau. In en na elk hoofdstuk worden daartoe handvatten aangereikt waarmee je meteen aan de slag kunt. De frisse nieuwe inzichten in dit boek laten zien hoe je het concurrentie- en innovatievermogen van je organisatie kunt vergroten.Alle boeken