Boek IT Service Management Based on ITIL 2011 Edition (Engels)

IT Service Management Based on ITIL 2011 Edition (Engels)

P. Bernard
Van Haren Publishing B.V.
2014
2014
Engelstalig
€ 40.28
0
0
0
0

De vorige drukken van dit boek hebben binnen de wereld va IT-servicemanagement al jaren een gezaghebbende status als het gaat over ITIL. Dit toonaangevende boek heeft zijn plaats verdiend als onmisbaar handboek bij de vele experts die zich bezighouden met IT-servicemanagement, en daarnaast als studieboek bij trainingen voor het ITIL Foundation-examen en in het MBO en HBO.

De veranderingen die ITIL heeft ondergaan in de 2011-Editie zijn volledig verwerkt in deze uitgave. Lezers zullen ontdekken dat deze uitgave niet alleen alle belangrijke aspecten van de 2011 editie behandelt, maar dat het vooral ook een zeer onmisbaar leerboek is voor iedereen die zich wil voorbereiden op het ITIL Foundation-examen, vanwege de duidelijke structuur en heldere schrijfwijze.Daarnaast is het boek ook geschikt als leerboek ter voorbereiding op het ITIL Intermediate-examen.

Vanzelfsprekend wordt een heldere uitleg gegeven over de ITIL levenscyclus (life cycle):
– Levenscyclus fase: Servicestrategie
– Levenscyclus fase: Serviceontwerp
– Levenscyclus fase: Servicetransitie
– Levenscyclus fase: Serviceproductie
– Levenscyclus fase: Continue serviceverbetering

Nieuw ten opzichte van de vorige druk over ITIL versie 3 zijn de processen voor strategiemanagement en klantrelatiebeheer. Ook de andere nieuwe en gewijzigde concepten van ITIL 2011 Editie komen in dit boek aan bod.Alle boeken