E-book ITIL 4 Foundation Courseware – Nederlands

ITIL 4 Foundation Courseware – Nederlands

Van Haren Learning Solutions a.o.
Van Haren Publishing B.V.
2019
Nederlandstalig
€ 36.24
0
0
0
0

Naast de ‘ITIL 4 Foundation Courseware’ raden wij u aan om de volgende publicatie aan te schaffen: ‘ITIL4 – Pocket Guide’. ‘ITIL4 – Pocket’ Guide sluit aan op ‘ITIL 4 Foundation Courseware’.

Deze cursus dient om uw ITIL 4 basisvaardigheden te ontwikkelen waardoor u een nieuwe kijk krijgt op IT Service Management through a Service Value System (SVS). ITIL 4 leert u wat het betekent om een toevoeging te leveren aan de bedrijfswaarde evenals modellen zoals Lean IT, Agile en DevOps. De cursus is bedoeld voor ieder die werkt in de IT service branche of (meer) kennis nodig heeft van IT Service Management.

Kandidaten moeten tijdens deze cursus binnen 60 minuten 40 vragen beantwoorden. Deze vragen zijn multiple choice en het gebruik van het boek tijdens het examen is niet toegestaan. Bij een score van 65% heeft u het examen behaald en krijgt u het certificaat. U kunt uw examinering starten nadat u de cursus heeft afgerond. De examinering kunt u waar en wanneer u wil starten. Het examen wordt online gemaakt met onder andere het gebruik van een webcam. Kandidaten die deze cursus willen volgen wordt geadviseerd om een basiskennis te hebben van IT en kennis van het eigen bedrijf.

Tijdens de ITIL® 4 cursus krijgt u:
– Inzicht in de sleutelbegrippen van Service Management
– Inzicht verkrijgen hoe ITIL u kan helpen Service Management te implementeren in uw bedrijf
– Inzicht van de 4 Service Management dimensies
– Inzicht van het doel en de componenten van het ITIL Service Value System
– Inzicht van Service Value Chain activiteiten en hoe deze aan elkaar relateren
– Inzicht van het doel en de kernbegrippen van 25 ITIL praktijkvormen

Ook verkrijgbaar als boek.Alle boeken