Boek Je EGO de baas

Je EGO de baas

M.H.P. van Abbe, K.B. Smit
Kenneth Smit
2009
Nederlandstalig
€ 13,50
0
0
0
0

Verkoopgoeroe Kenneth Smit is gefascineerd door macht en invloed. Dagelijkse negatieve ervaringen tijdens de eerste jaren van zijn carrière zetten hem aan tot een intensieve speurtocht naar de psychologische wetten van het verkoopvak.

Hij ontdekte dat potentiële kopers nooit op zoek zijn naar de beste oplossing voor het bedrijf, maar louter op hun eigen voordeel uit zijn. Egogerichte drijfveren worden versluierd door rationeel klinkende en maatschappelijk wenselijke motieven. De doorbraak kwam op het moment dat hij de werkelijke beweegredenen bij het nemen van commerciële beslissingen ontdekte.

In ‘Je EGO de baas’ ontmythologiseert Kenneth Smit schijnbaar objectieve koopmotieven en ontrafelt hij het machtsspel aan de onderhandelingstafel.

De 15 gesprekken met Kenneth Smit in ‘Je EGO de baas’ zijn bedoeld voor de ruim 60.000 gevorderde verkopers en salesmanagers die sinds 1986 door het trainingsbureau van Kenneth Smit zijn getraind en voor iedereen die wil begrijpen wat zich werkelijk in verkoopsituaties afspeelt.Alle boeken